Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με τίτλο “Think about going Greek! …celebrate the Greek Easter this year”...

Με τίτλο “Think about going Greek! …celebrate the Greek Easter this year” κυκλοφόρησε το νέο Travelling

TRAVELLING_FEB-MAR_16_Αφιερωμένος στο Ελληνικό Πάσχα και με τίτλο “Think about going Greek! …celebrate the Greek Easter this year” κυκλοφόρησε ο νέος οδηγός “Travelling”.

Το “Travelling” στο αφιέρωμα του, ταξιδεύει τους αναγνώστες του στο Ελληνικό Πάσχα, τα ήθη και τα έθιμα, και τους προτείνει να ζήσουν το κατανυκτικό κλίμα μέσα στο οποίο γιορτάζεται το Ελληνικό Πάσχα, χωρίς να έχει αλλάξει ιδιαίτερα, εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Το “Travelling” περιέχει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών σχετικών με τα ταξίδια, στοιχεία ταξιδιωτικών γραφείων σε ολόκληρη την Ελλάδα, αεροπορικές εταιρίες, ναυτιλιακές εταιρίες, σκάφη αναψυχής και πληθώρα άλλων επιχειρήσεων & οργανισμών σχετικών με τον τουρισμό, τις Ελληνικές Πρεσβείες στο εξωτερικό και τις ξένες που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ακτοπλοϊκές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιερών κλπ.

Στο “Travelling” οι αναγνώστες του Ελληνες & ξένοι, μπορούν να βρούν χιλιάδες πληροφορίες που καλύπτουν το ευρύ φάσμα της τουριστικής ενημέρωσης.

Το “Travelling” εκδίδεται στην Αγγλική γλώσσα, κάθε δίμηνο.

www.travelling.gr “Connecting travelers with specialists”

Στοχος μας στο www.travelling.gr η σύνδεση των ταξιδιωτών Ελλήνων και ξένων με τους ειδικούς, στην Ελλάδα, αυτό λέει και ο τίτλος μας”Connecting travelers with specialists

Στον κόμβο www.travelling.gr, μπορείτε επίσης να βρείτε, προτάσεις διασκέδασης, πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, πακέτα εκδρομών και πολλά ακόμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.