Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ETIHAD AIRWAYS ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ THN ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ...

Η ETIHAD AIRWAYS ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ THN ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Α380

L-R Didier Lux, Airbus - Jeff Wilkinson, EY  A380 AWARD
Από αριστερά ο Didier Lux, της Airbus παραδίδει το βραδείο στον Jeff Wilkinson της Etihad

Η Airbus, ο κατασκευαστής του εμβληματικού αεροσκάφους Α380 απέδωσε στην Etihad Airways, το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο, για την καλύτερη «Απόδοση Λειτουργικής Αξιοπιστίας» για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας των αεροσκαφών Α380.

Ο στόλος των Α380 της Etihad Airways κατέγραψε μία αξιοσημείωτη απόδοση αξιοπιστίας της τάξεως του 99.8 τοις εκατό από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2015. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας που έχει καταγραφεί ποτέ από αεροπορική εταιρεία για το πρώτο έτος λειτουργειών των αεροσκαφών Α380. Η απόδοση αξιοπιστίας των Α380 της Etihad Airways σημαίνει ότι μόνο ένα 0.2 τοις εκατό των πτήσεων είχαν καθυστέρηση, χωρίς ακυρώσεις, κατά το πρώτο έτος.

Το βραβείο δόθηκε στον Jeff Wilkinson, Ανώτερο Αντιπρόεδρο Τεχνικού Τμήματος της Etihad Airways από τον Didier Lux, Επικεφαλής Εξυπηρέτησης Πελατών της Airbus, σε τελετή που έγινε στην Τουλούζ της Γαλλίας.

Στη αεροπορική βιομηχανία, η αξιοπιστία είναι ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία – από την ακρίβεια, τα έσοδα και την καλύτερη απόδοση, μέχρι την εμπειρία του ταξιδιώτη.

Ο Jeff Wilkinson δήλωσε: «Αυτή η κορυφαία απόδοση είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς και της δέσμευσης της ομάδας των μηχανικών μας για τελειότητα. Οι ομάδες Τεχνικών Λειτουργιών, Μηχανικών, Οργάνωσης, Διοικητικής Μέριμνας, Λειτουργιών Πτήσεων και Υπηρεσιών Πελατών, αλλά και οι συνεργάτες μας στην Airbus, πρέπει να εισπράξουν τον έπαινο για αυτή την επιτυχία. Καθώς τα αεροσκάφη Α380 της Etihad Airways έχουν από τα πιο υψηλά επίπεδα καθημερινής χρήσης, με μέσο χρόνο δύο ώρες για προετοιμασία και ετοιμότητα πτήσης, το επίτευγμα είναι όλο και πιο αξιοσημείωτο».  

«Η επιτυχία με την ένταξη των Α380 σε χρήση θέτει ένα νέο πρότυπο υπεροχής το οποίο προσπαθούμε να επαναλάβουμε με την εισαγωγή των Α350 στον στόλο της Etihad Airways στις αρχές του 2018».

Ο Didier Lux δήλωσε: «Απονέμω σήμερα αυτό το βραβείο με μεγάλη μου χαρά και υπερηφάνεια στην Etihad Airways». Πρόσθεσε, «Αυτή η ασύγκριτη λειτουργική επίδοση στον πρώτο χρόνο χρήσης των Α380 επετεύχθη χάρη στην εξαιρετική ομαδική δουλειά, τη συνεχή ώθηση για βελτίωση και τη σκέψη στο μέλλον. Δημιουργήσαμε ένα προηγούμενο στη λειτουργική αριστεία των Α380».

Ο νικητής του συγκεκριμένου βραβείου καθορίζεται από την αξιολόγηση της καθολικής λειτουργίας των επιλεγμένων αεροπορικών εταιρειών. Η λειτουργική αξιοπιστία είναι ένας καθιερωμένος διεθνής δείκτης, ο οποίος αξιολογεί τις λειτουργίες πτήσεων όσων αφορά τις καθυστερήσεις και τα ελαττώματα. Η υψηλή επίδοση σε αυτό τον δείκτη επιβεβαιώνει τη λειτουργική δεινότητα της αεροπορικής εταιρείας και την προτεραιότητα που δίνεται στη συντήρηση και ελέγχους ασφάλειας.

Οι προετοιμασίες για την εισαγωγή των Α380 σε λειτουργία ξεκίνησε ένα χρόνο πριν τη λειτουργία τους. Η διατμηματική αρμόδια ομάδα περιείχε εκπροσώπους από όλους τους τομείς της εταιρείας, όπως τον τομέα Τεχνικών Λειτουργιών, Διοικητικής Μέριμνας, Υπηρεσιών Πελατών και Λειτουργιών Πτήσεων. Η ομάδα ήταν υπεύθυνη για την επανεγγραφή διαδικασιών, την εκπαίδευση πιλότων, τη διαχείριση του πληρώματος θαλάμου επιβατών και μηχανικών, την τροφοδοσία εξαρτημάτων και εργαλείων και τη χρήση νέων τεχνολογιών για να υποστηρίξουν τη λειτουργία του στόλου των Α380. Αυτή η περιεκτική προετοιμασία έθεσε τα θεμέλια για τα εξαιρετικά αποτελέσματα λειτουργίας που επιτεύχθηκαν κατά το πρώτο έτος λειτουργίας των Α380.

Το πρώτο Α380 της Etihad Airways έκανε το ντεμπούτο του στη δημοφιλή πτήση από το Heathrow του Λονδίνου προς το Άμπου Ντάμπι τον Δεκέμβριο του 2014. Υπάρχουν προς το παρόν έξι αεροσκάφη Α380 στον στόλο της εταιρείας, με τέσσερα ακόμη να έχουν προγραμματιστεί για παράδοση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.