Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE 2017 (Experts in Dynamic Global Education) στην...

To εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE 2017 (Experts in Dynamic Global Education) στην Αθήνα!

Ψήφος Εμπιστοσύνης στην Αθήνα για την οργάνωση του διεθνούς εκπαιδευτικού σεμιναρίου IAPCO EDGE τον Ιανουάριο του  2017

EDGE_ATHENS_SAVETHEDATE_final_2 EDGE_ATHENS_SAVETHEDATE_finalΟ κορυφαίος Οργανισμός IAPCO (International Association of Professional Congress Organizers), και οι 3 εταιρείες μέλη του στην Ελλάδα, AFEΑ, ERA & ERASMUS συν-διοργανώνουν στην Αθήνα στις 17-19 Ιανουαρίου 2017, το διεθνές σεμινάριο IAPCO EDGE (Experts in Dynamic Global Education).

H ανάθεση του διεθνούς σεμιναρίου στην Αθήνα αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα. Ήταν αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας των 3 εταιρειών μελών της IAPCO – AFEA, ERA, ERASMUS – οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους με κοινό στόχο την διεκδίκηση μίας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικής διοργάνωσης.
Η ανάθεση έγινε κατόπιν υποβολής αναλυτικού φακέλου διεκδίκησης προς το διεθνή φορέα IAPCO, την οποία «αγκάλιασε» και υποστήριξε με θέρμη όλη η συνεδριακή αγορά της πόλης, ο Δήμος Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, ο HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίου) και άλλοι Φορείς.
Το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό σεμινάριο IAPCO EDGE οργανώνεται 3 φορές ετησίως σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και έχει ως στόχο την εξειδίκευση στην επαγγελματική οργάνωση συνεδρίων και σε θέματα που άπτονται τόσο της καθημερινότητας όσο και των νεότερων δεδομένων στην οργάνωση συνεδρίων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παρακολουθούν περίπου 50 στελέχη μεσαίου και ανώτερου επιπέδου από εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων, PCO’s, DMC’s, suppliers, convention bureaus, συνεδριακά ξενοδοχεία και κέντρα, καθώς και άλλα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο συνεδριακό τουρισμό γενικότερα.
To επιστημονικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές – experts στο χώρο των συνεδρίων, οι οποίοι στόχο τους θα έχουν να καλύψουν το ευρύτερο φάσμα των γνωστικών αντικειμένων της συνεδριακής αγοράς, να ενισχύσουν το διαδραστικό χαρακτήρα του σεμιναρίου μέσω νέων τεχνολογιών και να εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες σε δεξιότητες που ξεπερνούν την καθημερινότητά τους.
Οι εκπρόσωποι των 3 εταιρειών  στην Ελλάδα κ. Γεωργία Τσάτσου CEO Erasmus, κ. Ρένα Τόλη, Managing Director ERA και κ. Σίσσυ Λυγνού, Manager, Congresses AFEA μετά την επίσημη ανάθεση από το διεθνή οργανισμό IAPCO, δήλωσαν:  «Ίσως είναι μία από τις λίγες φορές στην Ελλάδα που τρεις ανταγωνιστικές εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν στην Αθήνα μία σημαντική διεθνή διοργάνωση που όχι μόνο θα αναδείξει το συνεδριακό προφίλ της χώρας αλλά και θα δώσει την ευκαιρία σε επαγγελματίες του κλάδου των συνεδρίων από την Ελλάδα να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Εκτιμούμε ότι η ίδια η συγκυρία αυτής της ανάθεσης, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, δείχνει κάτι πολύ σημαντικό: ότι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η εξωστρέφεια και η συλλογικότητα αναγνωρίζονται και ανταμείβονται από τους συναδέλφους μας του κλάδου στο εξωτερικό κι εμείς φυσικά θα κάνουμε τα πάντα (όπως πάντα) για μια ξεχωριστή διοργάνωση διεθνούς επιπέδου, με μπόλικες ελληνικές πινελιές!»

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα του σεμιναρίου www.iapcoedgeathens.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.