Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ συνεχώς προσπαθεί να προσαρμόζει τις υπηρεσίες του στην απαιτητική του πελατεία. Πρόσφατα προχώρησε σε εκτεταμένη ανακαίνιση των δωματίων του πέμπτου ορόφου του ξενοδοχείου Αλέξανδρος.

Alexandros_Htl_superior_11-1  Alexandros_Htl_Roommaster_1 Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον απαιτητικό επαγγελματία επισκέπτη χρησιμοποιήθηκε ένας πρωτοποριακός hi tech εξοπλισμός ο οποίος σε συνδυασμό με τα πιο καινοτόμα υλικά επίπλωσης και διακόσμησης δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μοναδικής διαχρονικότητας με γνώμονα την ασφάλεια και την οικολογική συνείδηση.

 

 

Alexandros_Htl_superior_12Το φουτουριστικής αισθητικής open space bathroom που υπάρχει στη πλειοψηφία των superior δωματίων, προσθέτει βάθος και προοπτική στο χώρο, ενώ η λιτή και συγχρόνως πολυτελής διακόσμηση των δωματίων στις αποχρώσεις της γης και του ουρανού δημιουργούν ένα φωτεινό και ήρεμο περιβάλλον που αναδύει την αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας.

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που παρέχεται ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και συντελεί στην ακόμα πιο ευχάριστη και ανέμελη διαμονή σας.

Alexandros_Htl_BathmasterΥπεύθυνος της ΑΙΡΟΤΕΛ ενδεικτικά μας αναφέρει:

* USB Charging wall socket

* USB DATA Transfer direct to TV

* QI Wireless charging mobile phone

* WiFi internet free of charge for in-house resident

* Switch Do not disturb/Make my room

* Laptop sized safety box with electric plug inside

Alexandros_Htl_External_2

Alexandros_Htl_Lobby_1

Σας παραδίδουμε λοιπόν, συνεχίζει, τα superior δωμάτιά μας και σας περιμένουμε να ξεκουραστείτε και να αισθανθείτε όπως πάντα «σαν στο σπίτι σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.