Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για την 3η Boat & Fishing...

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για την 3η Boat & Fishing Show 2016

Boat & Fishing Show 2016Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για την 3η Boat & Fishing Show 2016 που για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε μαζί με τη Sea & Tourism Expo!

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, 178 εκθέτες αποκλειστικά για τη θάλασσα σε χώρο ρεκόρ 10.000 τμ., με πραγματικούς 15.458 επισκέπτες και 530 εμπορικούς.

Παρά τη σημαντική αύξηση επισκεπτών και εκθετών, η ποιότητα παρέμεινε σε πολύ υψηλό επίπεδο παρουσιάζοντας τη πιο ολοκληρωμένη Θαλασσινή έκθεση με τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό, σε αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Boat & Fishing Show έχει εδραιώσει τη θέση της σαν το κορυφαίο αλλά και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ θαλασσινό γεγονός στη χώρα μας.

Οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν σε τρία θεματικά επίπεδα, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες και βέβαια να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Το ιδιαίτερα θετικό κλίμα δημιούργησε το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες και αισιόδοξες προοπτικές, αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν ότι αποτέλεσε πραγματικά μία ευκαιρία να βρεθούν από όλη την Ελλάδα άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες, όπου ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να παραβρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, καθώς βέβαια και τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά.

Ραντεβού την άνοιξη, στην επόμενη Boat & Fishing Show 2017!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.