Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με ενθαρρυντικά μηνύματα για τη χώρα μας έκλεισε τις εργασίες της...

Με ενθαρρυντικά μηνύματα για τη χώρα μας έκλεισε τις εργασίες της η ΜΙΤΤ 2016

MITT 1 1 Με  ενθαρρυντικά μηνύματα για τη χώρα μας έκλεισε τις εργασίες της η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της Ρωσίας ΜΙΤΤ  2016 (23-26 / 3) στη Μόσχα, όπου επιβεβαιώθηκαν  για μια ακόμη φορά οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών αλλά και η αναμενόμενη για φέτος, αύξηση του αριθμού Ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα, με αφορμή και τον εορτασμό του  έτους «2016: η Ελλάδα στη Ρωσία».

MITT periptero EOTΟ  Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στην Έκθεση με δικό του περίπτερο 805 τ.μ., όπου φιλοξενήθηκαν συνολικά  47 συνεκθέτες μεταξύ των οποίων θεσμικοί φορείς και μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις.

Το Ελληνικό περίπτερο εγκαινίασαν  η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και  Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, παρουσία της Πρέσβειρας της Ελλάδος στη Ρωσία, κας Δανάης –Μαγδαληνής Κουμανάκου και της Γενικής Προξένου στη Μόσχα, κας Ελένης Μιχαλοπούλου.

Στο περιθώριο της Έκθεσης, η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και ο   Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος  συναντήθηκαν με   τους μεγαλύτερους Τ.Οs, της Ρωσίας όπου επιβεβαιώθηκε η πρόθεση τους:

  • να ενισχύσουν τα προγράμματα διακοπών για την χώρα μας με νέους -πλέον των παραδοσιακών- προορισμούς.
  • να εξυπηρετήσουν την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για την Ελλάδα,
  • να διευρύνουν τις Ρωσικές πόλεις που συνδέονται  με  Ελληνικούς προορισμούς  μέσω απ’ ευθείας αεροπορικά δρομολόγια.

Στις συζητήσεις κυριάρχησε η πρόθεση  περαιτέρω ενίσχυσης της  συνεργασίας των δύο χωρών στον  με στόχο την χρονική επιμήκυνση της  τουριστικής περιόδου για την χώρα μας και  τον εμπλουτισμό των τουριστικών  πακέτων  με εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως  μεταξύ άλλων τον θρησκευτικό, ιαματικό  και γαστρονομικό τουρισμό.

Επίσης  σε εκδήλωση που οργάνωσε η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρωσία σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ εγκαινίασε  πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά που δημιούργησε γνωστός παραγωγός του Τ/Σ Μy Planet, Alexei Nikulin

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από άτομα, που εδώ και 26 χρόνια ταξιδεύουν στην Ελλάδα, ενώ πρόκειται για ένα χρήσιμο οδηγό, που επιτρέπει στους Ρώσους τουρίστες μέσα σε λίγο χρόνο, να κατευθυνθούν σωστά και να λάβουν αξιόπιστη πληροφόρηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.