Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ιωάννης Κούβαρης – Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ: Ανοιχτή επιστολή προς...

Ιωάννης Κούβαρης – Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ: Ανοιχτή επιστολή προς τους εργαζομένους του ΟΛΠ Α.Ε.

OLP_Open_letterΑνοιχτή επιστολή προς τους εργαζομένους του ΟΛΠ Α.Ε. έστειλε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Ιωάννης Κούβαρης, προς τους εργαζόμενους, με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα.

Δείτε την επιστολή

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Ιωάννης Κούβαρης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη συνδρομή σας στην ανακούφιση των χιλιάδων προσφύγων, που συρρέουν καθημερινά στο λιμάνι και φιλοξενούνται προσωρινά στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις 2-3-2016, o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες όλων των εργαζομένων, προκειμένου να δοθεί κάθε δυνατή υποστήριξη στους πρόσφυγες και επισήμανε ότι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις επέδειξαν την ίδια ευαισθησία προσφέροντας χρήματα για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.