Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο GR.EC.A. εγκαινιάζει τα FRIDAY’S, μία νέα σειρά εκπαιδευτικών workshops

Ο GR.EC.A. εγκαινιάζει τα FRIDAY’S, μία νέα σειρά εκπαιδευτικών workshops

Το πρώτο FRIDAY’S θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016
 
greca_logoΟ Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. εγκαινιάζει μία νέα σειρά εκπαιδευτικών workshops. Βασικός στόχος των FRIDAY’S είναι η εκπαίδευση των επαγγελματιών πάνω σε επίκαιρα θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου -αλλά και γενικότερα του ηλεκτρονικού επιχειρείν- όπως το web και mobile development, τα analytics, τα logistics και τις μεταφορές, τις ηλεκτρονικές πληρωμές, το ψηφιακό marketing κ.α. Επιπρόσθετα, τα Friday’s αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης και δημιουργίας επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των στελεχών του κλάδου.

Το πρώτο FRIDAY’S θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016, στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων – ΕΕΔΕ (Λ. Ιωνίας 200, Κάτω Πατήσια) και θα έχει τίτλο:

“Increase Conversion and Brand Advocacy through Customer Experience Excellence”

Ένας βασικός προβληματισμός των retailers είναι η αύξηση των πωλήσεων στο eCommerce. Η κατανόηση των αναγκών και επιθυμιών του πελάτη είναι το κλείδί για την παροχή της βέλτιστης εμπειρίας πελάτη και κατά συνέπεια την αύξηση της επισκεψιμότητας, της πιστότητας, των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τάσεις και βέλτιστες πρακτικές από experts του χώρου καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με συναδέλφους τους πάνω σε θέματα όπως:

— Πως μετατρέπεις τους visitors σε customers
— Πως εξασφαλίζεις το υψηλότερο δυνατό conversion rate
— Πως ελαχιστοποιείς το ρίσκο εγκατάλειψης των online shopping carts
— Πως αυξάνεις την πιστότητα των πελατών και τους μετατρέπεις σε brand advocates

Keynote speaker είναι η κυρία Aga Zarzycka, Customer Experience Business Dev & Strategy Leader της Oracle. Την ατζέντα του workshop συμπληρώνουν με ομιλίες η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, eCommerce Coordinator του ELTRUN – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Σέργιος Δημητριάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Θάνος Σαμπάνης, Business Solutions Manager της Cognity.

Το workshop απευθύνεται σε eCommerce Directors & Managers, Digital Marketing Managers, Customer Service Managers, Ιδιοκτήτες eShops, Γενικούς Διευθυντές. ​

Χορηγοί του workshop είναι οι εταιρείες Oracle και Cognity.
Το workshop διεξάγεται με την ευγενική υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.