Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Απολύτως επιτυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη ΙΤΒ

Απολύτως επιτυχημένη η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη ΙΤΒ

Απολύτως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Ευρώπης ΙΤΒ, στο Βερολίνο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

PKM-ITB Στο stand της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, τα στελέχη της ΠΚΜ διαφήμισαν τους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, ενώ διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό και αναμνηστικά δώρα στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, αλλά και στο κοινό που επισκέφτηκε την έκθεση.

PKM-ITB1 Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την παρουσία του στην ΙΤΒ είχε διαδοχικές συναντήσεις με διεθνείς φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το τουριστικό προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ συντόνισε και τις διεθνείς συνεργασίες των στελεχών της Περιφέρειας, προκειμένου να είναι αποτελεσματικές και να καταλήξουν σε συμφωνίες για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην περιοχή. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στην ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, που μπορούν να εξασφαλίσουν δωδεκάμηνο τουριστικό ρεύμα και η ΠΚΜ διαθέτει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

PKM-ITB2Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, σε συνεργασία με τις εταιρείες Condor και Thomas Cook, με την παρουσία περίπου 40 bloggers. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού της ΠΚΜ, ενώ, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας συνομίλησαν με τους περισσότερους bloggers, ενημερώνοντάς τους για τα πλεονεκτήματα της περιοχής και προσκαλώντας τους να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη και τις άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το stand της ΠΚΜ τίμησαν με την παρουσία τους η Αναπληρωτής Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, ενώ παρών ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης, εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Πιερίας Γιάννης Γκατζής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.