Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η πρωτοβουλία Δώδεκα, παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΗΑΤΤΑ

Η πρωτοβουλία Δώδεκα, παρουσιάστηκε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΗΑΤΤΑ

Παρουσιαση Δωδεκα_29_3_16_6 Η πρωτοβουλία Δώδεκα, παρουσιάστηκε τη Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, από τον FedHatta και τον ΗΑΤΤΑ, παρουσία της Αν. Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Τσακίρη, εκπροσώπων φορέων του τουρισμού και επαγγελματιών του κλάδου, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne.

 

 

Παρουσιαση Δωδεκα_29_3_16_α Παρουσιαση Δωδεκα_29_3_16Το Δώδεκα μια δυναμική, καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει σαν στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών

  

Παρουσιαση Δωδεκα_29_3_16_7

Επίσημος Ομιλητής της εκδήλωσης, ο κ. Noel Josephides, Πρόεδρος ΑΒΤΑ (UK’s Travel Association).

Παρουσιαση Δωδεκα_29_3_16_4Στα πλαίσια της παρουσίασης του Δώδεκα τιμήθηκαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της Περιφέρειας μέσω της τουριστικής καμπάνιας «Aegean Islands. Like No Other»,

 

ιάκριση για τον Λόγιο του Τουρισμού, τον Δημήτρη Πειθή... Αντ' αυτού το βραβείο παρέλαβε ο Διαμαντής Πειθήςκαθώς και ο κ. Δημήτρης Πειθής, ο «λόγιος του Τουρισμού», Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Ταξιδιωτικών Γραφείων Argo. Αντ’ αυτού το βραβείο παρέλαβε ο Διαμαντής Πειθής.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία FEDHATTA, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, για την συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού, σε επίσημο δείπνο, με την παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κα. Ελ. Κουντουρά, καθώς και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και σημαντικών προσωπικοτήτων του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.