Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Let’s Do It Greece – Κυριακή 17 Απριλίου, «Γίνε η Αλλαγή που...

Let’s Do It Greece – Κυριακή 17 Απριλίου, «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!»

l-d-it-grΟ δήμος Δράμας και το Let’s Do It Greece σας καλεί να λάβετε μέρος στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση η οποία θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 17 Απριλίου 2016 σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Σε συνέχεια της από 19-02-2016 ανοικτής πρόσκλησης που απηύθυνε ο δήμος Δράμας πραγματοποιήθηκε, η προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Δράμας, με πολλή μεγάλη συμμετοχή.
Περευρέθησαν  εκπρόσωποι από συλλόγους, φορείς κ.λ.π. καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Προέδρoι Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων (Δράμας Μικροχώρι, Κουδούνια, Μακρυπλάγι), Εντεταλμένοι Σύμβουλοι (Καθαριότητας – Ανακύκλωσης- Περιβάλλοντος και Πρασίνου και Αθλητισμού)  και Υπηρεσιακοί  παράγοντες – συντονιστική  επιτροπής του δήμου.

ΌΛΩΝ δηλαδή των εν δυνάμει συνδιοργανωτών της εκστρατείας Let’s do it Greece 2016, όπου, μετά τους χαιρετισμούς και την παρουσίαση της Δράσης από τη Δ/νση Προγραμματισμού του δήμου, ακολούθησε διαλογική συζήτηση και αποφασίστηκαν:
α) να συμμετέχουν όλοι οι παρευρεθέντες  στη συντονισμένη – κοινή Δράση της Κυριακής 17 Απριλίου 2016
β) να καταθέσουν αρμοδίως και εγγράφως τις προτάσεις τους ως την Τετάρτη 24-02-2016
γ) να γίνει επεξεργασία των προτάσεων από τη συντονιστική επιτροπή του δήμου  και
δ) να καταστρώσουν το τελικό ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ στο επόμενο ραντεβού – συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί   την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.