Αρχική Αθλητικά 5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

ATHENS HALF
Bιαστείτε και δηλώστε τώρα συμμετοχή στο μοναδικό γεγονός της πόλης που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και όλες τις ηλικίες!

athens-half-marathonΟ ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων σας καλωσορίζουν φέτος την άνοιξη στο κέντρο της πόλης με τη διεξαγωγή του 5ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016.

Οι δηλώσεις συμμετοχής «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς και αμείωτο ενδιαφέρον και για αυτό το λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα αποφάσισε να δώσει μια παράταση λίγων ημερών σε όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχή και να δουν το όνομά τους τυπωμένο επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους. Διεκδικήστε λοιπόν έναν απολύτως «προσωποποιημένο» αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομά σας υποβάλλοντας την αίτησή σας μέχρι και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016!

Σε κάθε περίπτωση, εγγραφές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2016.

Ελάτε να τρέξουμε παρέα στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ και να καλωσορίσουμε την Άνοιξη και την εαρινή ισημερία, απολαμβάνοντας το κέντρο της Αθήνας όπως θα θέλαμε να το ζούμε κάθε μέρα, γεμάτο ζεστά χαμόγελα, χαρούμενα πρόσωπα και καλή διάθεση!

Οι διαδρομές όλων των αγώνων της διοργάνωσης μπορούν να θεωρηθούν στο σύνολό τους μία διαδρομή στην ιστορία της Αθήνας και μία ευκαιρία άθλησης για όλες τις παρέες και τις οικογένειες σε μονοπάτια και δρόμους του πολιτισμού που μόνο η Αθήνα μπορεί να προσφέρει!

Γραφτείτε σήμερα κιόλας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.grB) και δηλώστε συμμετοχή στο απόλυτο «πάρτι» στους δρόμους της Αθήνας!

Και μη ξεχνάτε τη δυνατότητα μιας «Οικογενειακής Εγγραφής» στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ, μιας μοναδικής φετινής καινοτομίας και μιας ευκαιρίας να ζήσετε μαζί και με τα παιδιά σας την απόλυτη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.