Αρχική Αθλητικά 3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016

3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016

NafplioMarathon_PC_2 NafplioMarathon_PC_10 Παρουσία του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννη Μαμουζέλου, των αθλητών Ντενιζ Δημάκη, Γρηγόρη Σκουλαρίκη, Κώστα Γκελαούζο, Αναστασία Καρακατσάνη και  με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο PLAZA,  η παρουσίαση του 3ου Μαραθωνίου Δρόμου Ναυπλίου που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.

NafplioMarathon_PC_14 NafplioMarathon_PC_21 Ανακοινώθηκαν οι νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, το Ναύπλιο σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό.
 
NafplioMarathon_PC_29 NafplioMarathon_PC_30Παρουσιάστηκαν οι Χορηγοί που στηρίζουν τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2016 ενώ όλοι οι εκπρόσωποι των Μεγάλων Χορηγών απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό στήριξης της προσπάθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.