Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Travelport Διορίζει την Ελένη Κατσιαδάκη Διευθύντρια Πωλήσεων στην Ελλάδα

Η Travelport Διορίζει την Ελένη Κατσιαδάκη Διευθύντρια Πωλήσεων στην Ελλάδα

Η Travelport (TVPT), μια πρωτοπόρος Πλατφόρμα Διαχείρισης Ταξιδιών, ανακοινώνει το διορισμό της Ελένης Κατσιαδάκη σαν Διευθύντριας Πωλήσεων στην Ελλάδα, με άμεση ισχύ.

E Katsiadaki (Travelport)Η κα. Κατσιαδάκη, πρώην Διοικητικό Στέλεχος Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων για την Ελλάδα, τώρα θα ηγείται και των δύο εμπορικών δραστηριοτήτων της Travelport  στην Ελλάδα – New Business Development και Account Management. Θα συνεχίσει να αναφέρεται στον  κ. Λεωνίδα Ζώτο, Γενικό Διευθυντή για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Σαν πρώην Διοικητικό Στέλεχος Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων για την Ελλάδα επί 9 έτη, η κα Κατσιαδάκη έχει παίξει καθοριστικό ρόλο  στην ανάπτυξη της Πλατφόρμας Διαχείρισης Ταξιδιών της Travelport στη χώρα.  Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Travelport το 2007, εργαζόταν ως Key Account Manager της Gulf Air, του εθνικού μεταφορέα του Βασιλείου του Bahrain, μιας από τις πρώτες εμπορικές αεροπορικές εταιρείες που ιδρύθηκαν στη Μέση Ανατολή.

Η πείρα της κας Κατσιαδάκη στη βιομηχανία και  το εμπόριο εντός της Ελληνικής ταξιδιωτικής κοινότητας ξεπερνάει τα 28 έτη, προηγουμένως δε εργάσθηκε στα τμήματα πωλήσεων οργανισμών όπως είναι η TWA, Cronus Airlines, και Hellas Jet.

Ο Λεωνίδας Ζώτος, Γενικός Διευθυντής της Travelport  για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, είπε:

Ακολούθως του διορισμού της Ελένης ως Διευθύντριας Πωλήσεων Ελλάδος και οι δύο εμπορικές μας δραστηριότητες, New Business Development & Account Management, θα αναπτύξουν αγαστή συνεργασία ώστε να ικανοποιούν τις αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών μας. Με τη βαθιά της κατανόηση των αναγκών  των πελατών ταξιδιωτικών γραφείων και την υποστηρικτική της προσέγγιση, η Ελένη θα μας πάει στο επόμενο βήμα της αποστολής μας  για τον από κοινού επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης των ταξιδιών στην Ελλάδα.

Η Ελένη Κατσιαδάκη πρόσθεσε:

Η Travelport αναγνωρίζει την Ελλάδα σαν χώρα έντονης ανάπτυξης , έτσι προσβλέπω στο να βελτιστοποιήσω το νέο μου ρόλο και να εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα γίνεται αυτή την ευκαιρία. Νιώθω επίσης υπερήφανη  που ηγούμαι μιας τόσο δυναμικής ομάδας η οποία θα συνεχίσει να βοηθάει την Ελληνική βιομηχανία ταξιδιών να πετύχει τους φιλόδοξους στόχους της για το μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.