Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ETIHAD AIRWAYS ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Η ETIHAD AIRWAYS ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

International-Financing-Review-Award
Από αριστερά: Ο Ulf Huettmeyer, Οικονομικός Αντιπρόεδρος της Partner Airlines της Εtihad Airways, ο Bassam Al Mosa, Αντιπρόεδρος Εταιρικών Επενδύσεων και Θυγατρικών, ο James Rigney, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής και ο Ricky Thirion, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών.

Η Etihad Airways, κέρδισε δύο κορυφαίες παγκόσμιες οικονομικές διακρίσεις, σε διαφορετικές απονομές βραβείων στο Λονδίνο, μέσα σε μια εβδομάδα.

Η πενταετής συμφωνία-ορόσημο, της τάξης των $700εκ., η οποία συμφωνήθηκε από την Etihad Airways Partners (EAP) για την χρηματοδότηση επέκτασης, βραβεύτηκε από τη διάσημη οργάνωση πληροφοριών για τη Διεθνή Αγορά Οικονομικών Στοιχείων (IFR) με το βραβείο «Νεοεμφανιζόμενος συνδετικός κρίκος της χρονιάς για Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Αφρική».

Το βραβείο, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο, αναγνώρισε την πρώτη κοινή συμφωνία χρηματοδότησης του είδους της στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών, στις οποίες ο επικεφαλής σύμβουλος, Goldman Sachs, ενίσχυσε με επιτυχία τα ίδια κεφάλαια από τις αγορές για την Etihad Airways, τη θυγατρική της Etihad Airport Services και πέντε από τους στρατηγικούς της συνεργάτες – airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia και Jet Airways – εντός της Etihad Airways Partners.

Η συναλλαγή αφορούσε μία ένωση κεφαλαιουχικών δαπανών και επενδύσεων στο στόλο, και την αναχρηματοδότηση ανάλογα με τις μεμονωμένες ανάγκες της κάθε επιχειρησιακής μονάδας. Το βραβείο αναγνώρισε την εμπιστοσύνη που έδειξαν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο της Etihad Airways, το οποίο επικεντρώνεται στη δημιουργία συνεργιών μεταξύ των επιχειρήσεων στις οποίες έχει επενδύσει η εταιρεία.

Treasury-Management-International-Award
Από αριστερά: ο Adam Boukadida, Αναπληρωτής Ταμίας της Etihad Airways παρουσιάστηκε με το Βραβείο του 2015 από το Treasury Management International για την Καινοτομία και την Αριστεία, μαζί με τον Stephane de la Fouchardiere, Παγκόσμιο Επικεφαλή Διαχείρισης Οικονομικών και Επικοινωνίας της BNP Paribas.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Etihad Airways τιμήθηκε στο Λονδίνο από το κορυφαίο οικονομικό περιοδικό Treasury Management International για την τεχνολογία αιχμής και την ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών για την απλοποίηση των διαδικασιών, δημιουργώντας μια σταθερά ισχυρή και ασφαλή προσέγγιση για τα συστήματα πληρωμών, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και ενισχύοντας τις διαδικασίες εταιρικής χρηματοδότησης.

Το ΤΜΙ 2015, Βραβείο Εταιρικής Αναγνώρισης για την Καινοτομία και την Αριστεία, βασίστηκε σε υποψηφιότητες από τρίτα μέλη. Η Etihad Airways λοιπόν κρίθηκε από τους συνεργάτες της στον παγκόσμιο

οικονομικό χώρο ως μια εταιρεία που έχει θέσει κορυφαία παγκόσμια πρότυπα και έχει το καλύτερο επενδυτικό ταμείο και πιο καινοτόμο στην κατηγορία.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: «Και τα δύο αυτά βραβεία αποδεικνύουν πώς η Etihad Airways είναι συγκεντρωμένη στο να είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, είτε πρόκειται για προϊόντα και υπηρεσίες, είτε πρόκειται για κινήσεις πίσω από τα παρασκήνια που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη καινοτόμων, ισχυρών διαδικασιών για τη στήριξη του μοναδικού μοντέλου ανάπτυξης της επιχείρησής μας».

«Ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, James Rigney, και η ομάδα του έχουν ανοίξει ξεκάθαρα το δρόμο για την ανάπτυξη διαδικασιών ενίσχυσης της επιχείρησης, είτε εάν αυτό πραγματοποιηθεί με σκληρές διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η καλύτερη οικονομική συμφωνία, είτε με τη δημιουργία πρωτοποριακών τρόπων που θα οδηγήσουν την επιχείρηση στην κορυφή και θα δημιουργήσουν σαφή ορόσημα σε ένα ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.