Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σαντορίνη Προορισμός όλο τον χρόνο στη Κωνσταντινούπολη

Σαντορίνη Προορισμός όλο τον χρόνο στη Κωνσταντινούπολη

emitt_2016 (2)-1  Με στόχο την τουρκική αγορά καθώς και τις αγορές των χωρών της ανατολικής πλευράς της Μεσογείου & και της Μέσης Ανατολής, ο Δήμος Θήρας παρουσιάζει στην Κωνσταντινούπολη την Σαντορίνη ως προορισμό όλο το χρόνο στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης  ΕΜΙΤΤ (East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition) 2016, που διεξάγεται 28 με 31 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Tüyap Fair Convention ve Congress Center στην περιοχή Büyükçekmece.
emitt_2016 (3) Η διεθνής τουριστική έκθεση East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition (ΕΜΙΤΤ) πραγματοποιείται για 19η φορά και οι επισκέπτες της προέρχονται κυρίως από την τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας αλλά και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Η έκθεση ξεκίνησε το 1997 και ανήκει στις 5 καλύτερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως με εκθέτες επαγγελματίες του τουρισμού από 70 και πλέον  χώρες απ’ όλο τον κόσμο.
Η Τουρκική αγορά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Σαντορίνη καθώς οι Τούρκοι επισκέπτες έχουν κατά μέσο όρο υψηλό μορφωτικό και εισοδηματικό επίπεδο και αποτελούν μια πολύ καλή νέα αγορά για το νησί μας.
emitt_2016 (10)Το Δήμο Θήρας εκπροσωπεί ο κος Λουκάς Μπελλώνιας και ο χώρος της παρουσίασης είναι στελεχωμένος από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας που οργάνωσε την παρουσίαση στην έκθεση, Tourist Guide Of Greece.
Το διαφημιστικό υλικό που διανέμεται για την Σαντορίνη είναι στην τουρκική γλώσσα, όπου συμπεριλαμβάνονται τρία θεματικά έντυπα για την Γαστρονομία, τον Πολιτισμό/Ιστορία και τις Δραστηριότητες που προσφέρει το νησί μας στους επισκέπτες. Ταυτόχρονα οι επισκέπτες του περιπτέρου έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και τα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης (ντομάτα/πελτές, κάπαρη, κρασί ασύρτικο).
Στην έκθεση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Παπαβασιλείου Μαριέττα η όποια επισκέφτηκε το περίπτερο της Σαντορίνης όπου συναντήθηκε με τον κο Μπελλώνια και επιχειρηματίες του νησιού που συμμετέχουν στην παρουσίαση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.