Αρχική Αεροπορικά Νέα Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγο αψιμαχία μεταξύ αεροσυνοδών στα 30.000 πόδια

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγο αψιμαχία μεταξύ αεροσυνοδών στα 30.000 πόδια

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγο αψιμαχία μεταξύ αεροσυνοδών στα 30.000 πόδιαΠιλότος αναγκάστηκε να προσγειωθεί μετά από ένα καυγά ανάμεσα σε δύο αεροσυνοδός κατέληξε σε αψιμαχία και ένα τρίτο άτομο χτυπήθηκε από μια αδέσποτη γροθιά.

Πτήση της Delta Air Lines αναγκάστηκε να κάνει μη προγραμματισμένη προσγείωση μετά από μάχη που ξέσπασε μεταξύ δύο αεροσυνοδών.

Πτίση της Delta Air Lines από Λος Άντζελες προς Minneapolis, ενώ ήταν περίπου 200 μίλια νότια του Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα, ο καπετάνιος ανακοίνωσε την εκτροπή του Boeing 757, λέγοντάς στον ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ότι ήθελε να ακούσει από το πλήρωμα θαλάμου επιβατών του.

Δύο γυναίκες αεροσυνοδοί φέρεται να έχουν εμπλακεί σε γρονθοκοπήματα “για θέματα εργασίας”, και μια τρίτη γυναίκα έφαγε αδέσποτη γροθιά ενώ προσπαθούν να παρέμβει.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος στο Salt Lake City για περίπου 80 λεπτά.

Εκπρόσωπος της Delta δήλωσε: «Η Δέλτα ζητά συγγνώμη από τους πελάτες οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν στην πτήση 2598 από το Λος Άντζελες προς Minneapolis που έκανε μια απρογραμμάτιστη στάση στο Σολτ Λέικ Σίτι μετά από μια φιλονικία που περιλαμβάνει δύο αεροσυνοδούς του σκάφους.

“Οι ενέργειες των εν λόγω μελών του πληρώματος, σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά τις αξίες και τον επαγγελματισμό που αναμένουμε από όλους τους υπαλλήλους μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.