Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο της αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενας...

Επίσημη επίσκεψη στο Κάιρο της αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας- Αιγύπτου

Elena_KountouraΓια το Κάιρο αναχωρεί αύριο, Σάββατο, η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργού Τουρισμού της Αιγύπτου, κ. Hisham Zaazou.

Η Υπουργός θα υπογράψει με τον Αιγύπτιο Ομόλογό της Μνημόνιο Kατανόησης για τη συνεργασία των δύο χωρών στον τουρισμό, εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο στις τουριστικές σχέσεις των δύο χωρών.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας Ελλάδας- Αιγύπτου και της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, όπως επιβεβαιώθηκε σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην Αίγυπτο και του Προέδρου της Αιγύπτου, Abdel Fattah ElSisi στην Αθήνα. 

Η κα Κουντουρά θα συναντηθεί επίσης με τον Υπουργό Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Mohamed Hassan Kamal, με τον πρόεδρο του Αιγυπτιακού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Samy Mahmoud και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστι­κών Πρακτόρων, κ. Elhamy El Zayat.

Επιπλέον θα συναντηθεί με εκπροσώπους και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας και με εκπροσώπους του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.