Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Για τη περαιτέρω κλιμάκωση αποφασίζουν οι αγρότες

Για τη περαιτέρω κλιμάκωση αποφασίζουν οι αγρότες

tempi_agrotesΝέα συνέλευση θα πραγματοποιήσουν σήμερα, στις 18:00, οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, μετά την ολοκλήρωση του πρωινού τρίωρου αποκλεισμού της Κοιλάδας, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες προσανατολίζονται- μεταξύ άλλων- σε σταδιακή αύξηση των ωρών αποκλεισμού των Τεμπών, ξεκινώντας από αύριο.

Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και στο μπλόκο της Νίκαιας, όπου η κυκλοφορία, από την πρώτη ημέρα που στήθηκαν τα μπλόκα, έχει διακοπεί λόγω του μεγάλου αριθμού των τρακτέρ που έχουν καταλάβει το οδόστρωμα, προκειμένου να υπάρξει επίσης συντονισμός ενεργειών, με πρώτο βασικό «σταθμό» τη δυναμική συμμετοχή στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου.

Κλειστό παραμένει από τις 12 το μεσημέρι το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και άγνωστο παραμένει πότε θα ανοίξει, μιας και οι συμμετέχοντες σε αυτό αποφάσισαν πολύωρους αποκλεισμούς, ενώ στα άλλα σημεία της γραμμής Σίνδου, ακολουθούν τα ωράρια 12:00-14:00  και 18.00-21.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.