Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, κλειστές παραμένουν ακόμα κάποιες γραμμές

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, κλειστές παραμένουν ακόμα κάποιες γραμμές

apagoreftikoΠροβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, έχει προκαλέσει ο καιρός, με αποτέλεσμα αρκετά δρομολόγια να μην εκτελούνται και πορθμειακές γραμμές να παραμένουν κλειστές.
Η εξασθένηση των ανέμων αργότερα στα ανατολικά, θα βοηθήσει να ανοίξουν οι γραμμές.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ ανοιχτή είναι η γραμμή για τον Αργοσαρωνικό.

Από τη Ραφήνα τα δρομολόγια για Μαρμάρι και Κυκλάδες εκτελούνται κανονικά, ενώ η γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα άνοιξε μετά τις 10 το πρωί.

Επίσης στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου ενώ κλειστή ήταν νωρίς το πρωϊ, η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Το πρωινό δρομολόγιο από το Λαύριο για Κέα δεν εκτελέστηκε.

Κλειστό τις πρωινές ώρες και το Ρίο-Αντίρριο και οι γραμμές Πρίνου-Καβάλας, Κεραμωτή- Λιμένας Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα και Λευκίμμη- Ηγουμενίτσα εκτελούνται κανονικά.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.