Αρχική Αθλητικά Τον Απρίλιο το μεγάλο ραντεβού του Ταε Κβον Ντο ITF

Τον Απρίλιο το μεγάλο ραντεβού του Ταε Κβον Ντο ITF

1.000 αθλητές από 30 χώρες,
στο Πανευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης
    
taekwondoitf.o.dt.2016.01.11.f1 Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο ITF που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, 11-17 Απριλίου 2016, στο κλειστό του ΠΑΟΚ στη Μίκρα, το PAOK Sports Arena, στο Παλατάκι.

Οι κορυφαίοι πρωταθλητές της Ηπείρου μας, θα είναι ανάμεσα στους περίπου 1.000 αθλητές, από 30 χώρες, που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για περισσότερο από μια εβδομάδα, διεκδικώντας τα μετάλλια στις πέντε κατηγορίες αθλημάτων και δίνοντας μια σημαντική οικονομική ενίσχυση στην αγορά της πόλης.

Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία τους στοχεύοντας την κορυφή της κατάταξης, αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό τους. Η πολύ καλή εμφάνισή τους στα δύο προηγούμενα Πανευρωπαϊκά που τους έδωσαν την 3η και την 5η θέση, δείχνουν ότι μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα στην φετινή διοργάνωση.

taekwondoitf.o.dt.2016.01.11.f2Η Εθνική μας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις, δείχνοντας συνεχή βελτίωση και σε παγκόσμιο επίπεδο, καταλαμβάνοντας την 5η και 10η θέση στα δύο τελευταία Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Μια Εθνική που θα συγκροτηθεί από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον επόμενο μήνα (Φεβρουάριο).

Από την πλευρά της η Ομοσπονδία (Αθλητική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο Ελλάδος – ΑΟΤΕ) έχει σχεδόν ολοκληρώσει το πιο μεγάλο μέρος όσων έπρεπε να προετοιμάσει και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες. Άλλωστε υπάρχει και η μεγάλη εμπειρία των τεσσάρων προηγούμενων μεγάλων διοργανώσεων που έφερε με επιτυχία σε πέρας. Τα Παγκόσμια του 1987 και 2003 και τα Πανευρωπαϊκά του 1998 και 2006.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΟΤΕ ανέλαβε το Πανευρωπαϊκό 2016 κερδίζοντάς το –παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό και πλήρη φάκελο- από την Ρωσία που ήταν το φαβορί, στο Κογκρέσο, της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που έγινε στο Μινσκ (Λευκορωσία), το 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.