Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πανευρωπαική Διαφήμιση της Σκιάθου !!!!

Πανευρωπαική Διαφήμιση της Σκιάθου !!!!

Makis_KoukoulakisΗ Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group προβάλλουν τη Σκιάθο σε περισσότερες από 10 Ευρωπαϊκές χώρες. 



Ξεκινάει από σήμερα μεγάλη διαδικτυακή προβολή του νησιού της Σκιάθου σε μεγάλα τουριστικά και όχι μόνο sites ανά την Ευρώπη, με στόχο τις 10 εκατομμύρια προβολές. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, Μάκη Κουκουλάκη: ” Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι να διαφημίσουμε το νησί στις ήδη υπάρχουσες αγορές που προτιμούν σταθερά τη Σκιάθο. Πέρα από όλες τις άλλες δράσεις που έχουν σαν σκοπό το άνοιγμα νέων  αγορών, θεωρήσαμε ότι πρέπει να στηρίξουμε και τις ήδη υπάρχουσες. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των early bookings οπότε είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσουμε. Στόχος μας είναι τα 10 εκατομμύρια προβολές και ευελπιστούμε σε παραπάνω.”


Η συγκεκριμένη καμπάνια θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι και τον Μάιο, όπου μετά ακολουθούν επισκέψεις καταξιωμένων δημοσιογράφων ανά τον κόσμο με σκοπό τη μέγιστη διαφήμιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.