Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μείωση των τουριστικών πρακτόρων στις ΗΠΑ

Μείωση των τουριστικών πρακτόρων στις ΗΠΑ

Μείωση των τουριστικών πρακτόρων στις ΗΠΑΈρευνα των στατιστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, υποδηλώνει μείωση των τουριστικών πρακτόρων στις ΗΠΑ κατά 1% τον χρόνο, απο 74.000 το 2012 σε 65.400 εώς το 2024, καθώς όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω διαδικτύου. Βέβαια, η ASTA τονίζει ότι τα νούμερα αυτά δεν περιλαμβάνουν τους περίπου 40.000 και αυξανόμενους  ανεξάρτητους πράκτορες.
Παρόλα αυτά, τα στατιστικά δείχνουν ότι το ποσό που θα ξοδέψουν οι Αμερικάνοι για ταξίδια θα αυξηθεί.

Το BSL 2016-2017 Occupational Outlook Handbook αναφέρει ότι “ο τεράστιος αριθμός των online πρακτορείων και των ιστοσελίδων κριτικής μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στον σχεδιασμό ενός ταξιδιού” κάτι το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων να στραφεί για βοήθεια στα τουριστικά γραφεία σχετικά με τις επιλογές του.

Ενώ ταυτόχρονα η μελέτη της USTOA δείχνει ότι 9 στους 10 tour operators προβλέπουν ανάπτυξη στο 2016 και περισσότεροι απο τους μισούς (57%) προβλέπουν μια εκπληκτική χρονιά με ανάπτυξη περισσότερο του 10%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.