Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair, καλεί για άμεση λύση στις απεργίες των Γάλλων Ελεγκτών Εναέριας...

Η Ryanair, καλεί για άμεση λύση στις απεργίες των Γάλλων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας

Η Ryanair, καλεί την Γαλλική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβουν άμεσα μέτρα για την αποτροπή ακυρώσεων των πτήσεων χιλιάδων επιβατών λόγω της απεργίας των.

ryanairΤα συνδικάτα των Γάλλων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας ανακοινώσαν απεργία από τις 21.00 την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, μέχρι τις 08.00 την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας την 40η απεργία στην Γαλλία από το 2009, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν χιλιάδες πτήσεις και εκατοντάδες επιβάτες να χάσουν τις πτήσεις τους.
Η Ryanair έχει επανειλημμένα ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε οι απεργίες των ΕΕΑ να μην δημιουργούν προβλήματα στους επιβάτες. Η  Ryanair, ξεκίνησε το Keep Europe’s Skies Open (http://www.keepeuropesskiesopen.com/), ένα ηλεκτρονικό petition που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να συμβάλλουνε στο αίτημα της Ryanair και να προστατέψουν τους επιβάτες από επανειλημμένες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων από τα συνδικάτα των ΕΕΚ, με τους παρακάτω τρόπους:

1 – Αφαιρώντας το δικαίωμα απεργίας στα Ευρωπαϊκά συνδικάτα των ΕΕΚ, όπως ισχύει για διάφορες αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές που δεν επιτρέπεται να απεργούν. Στις ΗΠΑ, οι ΕΕΚ απαγορεύεται να απεργούν από τον νόμο. Οι Ευρωπαίοι ΕΕΚ θα μπορούν ακόμα να δημιουργούν συνδικάτα, και να προωθούν τα αιτήματα τους μέσω διαμεσολάβησης ή δεσμευτικής διαιτησίας.

ή

2-      Να επιτρέπουν σε άλλους  Ευρωπαίους ΕΕΚ να ελέγχουν τις πτήσεις στον Γαλλικό εναέριο χώρο κατά την διάρκεια των απεργιών, μειώνοντας έτσι τις ακυρώσεις πτήσεων για τους επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω του Γαλλικού και Ισπανικού εναέριου χώρου.

Όταν το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό wide petition συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο υπογραφές, η Ryanair θα το παρουσιάσει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρακινήσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λάβουν μέτρα.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:
 
 “ Είναι απαράδεκτο που οι Ευρωπαίοι πελάτες βλέπουν επανειλημμένα τα ταξίδια τους να αναβάλλονται ή να ακυρώνονται λόγω των συνδικάτων των ΕΕΚ, που χρησιμοποιούν τις απεργίες σαν όπλο. Οι Γάλλοι ΕΕΚ σχεδιάζουν να απεργήσουν μέχρι το πρωί της Τετάρτης, πραγματοποιώντας έτσι την 40η απεργία από το 2009, η οποία θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες επιβάτες στην Ευρώπη.
 
Μέσω της  ιστοσελίδας http://www.keepeuropesskiesopen.com/) οι επιβάτες μπορούν να στηρίξουν το ηλεκτρονικό petition, καλώντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να απαγορεύσουν τα συνδικάτα των ΕΕΚ να απεργούν ή να επιτρέπεται σε ΕΕΚ άλλων Ευρωπαϊκών χωρών να ελέγχουν τον εναέριο χώρο της Γαλλίας και της Ισπανίας κατά την διάρκεια αυτών των απεργιών.
 
Είναι ώρα η Γαλλική κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λάβουν μέτρα ώστε να αποτρέψουν την ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών που βλέπουν τα σχέδιά τους να ακυρώνονται λόγω των απεργιών των ΕΕΚ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.