Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ημερίδα με θέμα: Οι πρόσφατες εξελίξεις στη Ρωσία, σχετικά με τον Τουρισμό...

Ημερίδα με θέμα: Οι πρόσφατες εξελίξεις στη Ρωσία, σχετικά με τον Τουρισμό και τις ευκαιρίες για την Ελλάδα

rs_touristsΜια ξεχωριστή εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ρωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την TMI Consultancy  την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, με τίτλο «ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚ, ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», στο Electra Palace Hotel, Οδός  Νικοδήμου 18, Πλάκα Αθήνα, από τις 15.30 μ.μ. έως 17.00 μ.μ. 

Ο Βρετανικός οργανισμός ΤΜΙ είναι εταιρεία αντιπροσώπευσης και μάρκετινγκ, που δραστηριοποιείται στην αγορά της Ρωσίας και χωρών ΚΑΚ από το 2000. Η ΤΜΙ αντιπροσωπεύει πολυτελή ξενοδοχεία, εταιρείες διαχείρισης προορισμών, και μεμονωμένους προορισμούς στις αγορές της Ρωσίας και χωρών  ΚΑΚ. Επίσης είναι ο διοργανωτής της Luxury B2B & MICE,  καθιερωμένης ετήσια εκδήλωσης – εργαστήριο (από το 2010) στο Almaty του Καζακστάν και στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η κα Helene Lloyd,  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΜΙ Συμβουλευτική, και Διευθύντρια του Γραφείου της ΤΜΙ Μόσχας, θα παρουσιάσει και συζητήσει με τους παρευρισκόμενους, μία σειρά σχετικών θεμάτων, όπως:
    •    Πώς η υποτίμηση του ρωσικού ρουβλίου επηρεάζει  τα ταξίδια στο εξωτερικό
    •    Οι επιπτώσεις από τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία και στην Αίγυπτο
    •    Οι ευκαιρίες για την Ελλάδα στις αγορές της Ρωσίας και των χωρών ΚΑΚ
    •    Ο αντίκτυπος των χαμηλών τιμών του πετρελαίου στις αγορές στο Καζακστάν και στο Αζερμπαϊτζάν και οι μεταβολές των δομών της βιομηχανίας
    •    Οι εξελίξεις και επίκαιρη ενημέρωση για τις ταξιδιωτικές συμπεριφορές στην Ουκρανία, στην Λευκορωσία, στην Γεωργία και στην Αρμενία
    •    Πώς να εμπορεύεται το Ελληνικό τουριστικό προϊόν, στο νέο περιβάλλον, αξιοποιώντας την ανάπτυξη των διαδικτυακών (on-line) ταξιδίων

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά προτείνεται η προ-εγγραφή στο e-mail apo@tmiconsultancy.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αχιλλέα Τζίμα (6944 428 428), Εκπρόσωπο της ΤΜΙ για την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.