Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τo Poseidonion Grand Hotel ιδρυτικό μέλος της Master Key Society

Τo Poseidonion Grand Hotel ιδρυτικό μέλος της Master Key Society

Master Key Society: Μια μικρή αδελφότητα με πάθος και ενθουσιασμό για την  κοσμοπολίτικη αλληλεπίδραση της φιλοξενίας των Boutique Hotels

Photo_1  Photo_5 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για μία ακόμη χρονιά τα World Boutique Hotel Awards με το Poseidonion Grand Hotel να δίνει και φέτος δυναμικό “παρών”, δίνοντας ζωή σε μια καινοτόμο ιδέα, αυτή της Master Key Society, μιας νέας μικρής αδελφότητας ανθρώπων με πάθος και ενθουσιασμό.
Όλα ξεκίνησαν στην περσινή απονομή των World Boutique Hotel Awards που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και όπου το Poseidonion Grand Hotel παρέλαβε την τιμητική διάκριση του World’s Best Classic Boutique Hotel. Από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις μεταξύ των finalists της διοργάνωσης έγινε αντιληπτό ότι οι άνθρωποι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί από κάθε σημείο του πλανήτη δεν ήταν απλοί επιχειρηματίες ξενοδοχείων. Ο καθένας είχε να διηγηθεί μια δική του, πολύ ιδιαίτερη ιστορία ενθουσιασμού για τον τόπο, το όραμα και το έργο του, ενώ όλοι διακατέχονταν από μια ασίγαστη εσωτερική ανάγκη να μοιραστούν το πάθος τους με κάθε ταξιδιώτη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Photo_2Αυτή η εσωτερική ταύτιση και η ανάγκη να μοιραστούν την αγάπη για την πατρίδα τους οδήγησαν τους περισσότερους από αυτούς στο να αψηφήσουν κάθε δυσκολία και να δημιουργήσουν τη δική τους εστία ταξιδιωτικής εμπειρίας. H δημιουργία μιας εμπνευσμένης ομάδας, μιας αδελφότητας των “liebhabers”, που θα έχει ως στόχο την καλλιέργεια και τη συνολική βελτίωση και εξέλιξη του θεσμού της φιλοξενίας, μέσα από έναν γόνιμο διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών γύρω από την τεχνογνωσία των Boutique Hotels έμοιαζε και ήταν μονόδρομος.

Με την έννοια της φιλοξενίας να είναι βαθιά ριζωμένη στο ελληνικό DNA και με έμπνευση από τον Ξένιο Δία, το Poseidonion Grand Hotel προσκάλεσε όσους βραβεύτηκαν εκείνη την ημέρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες για τη διεξαγωγή των πρώτων συζητήσεων και δράσεων γύρω από τη διάδοση της έντιμης, ειλικρινούς και θερμής φιλοξενίας που μικραίνει τον κόσμο και απαλείφει τα σύνορα.

Photo_3Έτσι, φέτος, το Poseidonion Grand Hotel κλήθηκε, ως γενεσιουργός παράγοντας της σκέψης και της πρότασης, να ανακοινώσει τη δημιουργία της Master Key Society μαζί με τον ιδρυτή των World Boutique Hotel Awards, Edward Gabbai, και να εγγράψει στη νεοσύστατη αυτή κοινότητα όσους βραβεύτηκαν φέτος, ως αναγνώριση τιμής για το έργο και τη δημιουργία τους.

Η περσινή σκέψη έγινε φέτος σε πράξη σε έναν κεντρικό φορέα που θα συνδέει, συντονίζει και υποστηρίζει την όλη ομάδα που στα χρόνια θα μεγαλώνει με νέους ενθουσιώδεις εραστές της κοσμοπολίτικης αλληλεπίδρασης της φιλοξενίας, που θα εντάσσονται στους κόλπους της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.