Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 40 Κορυφαία Ξενοδοχεία συμμετέχουν στο 3ο Business Travel Professional Forum που διοργανώνει...

40 Κορυφαία Ξενοδοχεία συμμετέχουν στο 3ο Business Travel Professional Forum που διοργανώνει η SWOT

swotΥπό την αιγίδα των Υπουργείου Οικονομίας-Ανάπτυξης & Τουρισμού, Δήμου Αθηναίων, ΕΟΤ,  ΣΕΤΕ, HAPCO, TURSAB και με τη συμμετοχή 40 κορυφαίων Ξενοδοχειακών Ομίλων από Ελλάδα, Σερβία & Βουλγαρία συνεχίζεται η προετοιμασία του 3ου Business Travel Professionals Forum (BTPF 2015), που διοργανώνει η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων, στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens.

Το διήμερο φόρουμ, ως θεσμός πλέον στον χώρο των Τουριστικών Επιχειρήσεων της χώρας μας, θα φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά, περισσότερα από 100 εθνικά και διεθνή ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και αντίστοιχο αριθμό εμπορικών εταιρειών, που χρησιμοποιούν τουριστικές υπηρεσίες σε ελληνικούς προορισμούς.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Vodafone, η Aegean Air, η Rolco, το McArthur Glen, το Athens Flying Week & Podimatas Audiovisual, η TORE, η Great Events και το δικηγορικό γραφείο Μπρούστας & Συνεργάτες.

Χορηγοί Επικοινωνίας, είναι  το travelling, ο Όμιλος 24 με το News 247, το GTP και τα ειδησεογραφικά site τουρισμού, Tornos News, και Travelling News.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.swot.gr/btpf, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 & στο btpf@swot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.