Αρχική General Υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με πλούσια δώρα από τη Lufthansa!

Υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα με πλούσια δώρα από τη Lufthansa!

Από 11 έως 22 Δεκεμβρίου, η Lufthansa θα βρίσκεται μαζί με την iStorm, στο Golden Hall

christmasΤο Πνεύμα των Χριστουγέννων έρχεται φέτος με τη Lufthansa στο κατάστημα iStorm στο Golden Hall! Στη λαμπερή εορταστική ατμόσφαιρα του γνωστού πολυκαταστήματος του Αμαρουσίου θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε και να διασκεδάσετε, κερδίζοντας πλούσια δώρα της Lufthansa και της iStorm, για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Από τις 11 έως τις 22 Δεκεμβρίου, η Lufthansa και η iStorm, η μοναδική αλυσίδα Apple Premium Reseller στην Ελλάδα,σας καλούν να συμμετέχετε σε διαδραστικά παιχνίδια, να γνωρίσετε όλα τα applications της Lufthansa καθώς και τα προϊόντα της Apple και να κερδίσετε επί τόπου δώρα για όλη την οικογένεια. Στο ειδικό περίπτερο που θα υπάρχει έξω από το κατάστημα της iStorm στο Golden Hall για περισσότερες από 10 ημέρες, οι δύο αγαπημένες εταιρείες σκορπίζουν τη χαρά σε όλους τους επισκέπτες και μοιράζουν τα δώρα πριν την εκπνοή της χρονιάς!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Εγγραφείτε στο newsletter της Lufthansa και της iStorm για να μαθαίνετε μέσω email όλες τις καινούριες προσφορές και αυτομάτως θα συμμετέχετε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της νέας χρονιάς: 2 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τη φαντασμαγορική Νέα Υόρκη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.