Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο James Hogan της Etihad Airways, ένας από τα 25 κορυφαία στελέχη...

Ο James Hogan της Etihad Airways, ένας από τα 25 κορυφαία στελέχη στον ταξιδιωτικό κλάδο

Η BTN αναφέρει το ζωτικό ρόλο που παίζει η Etihad Airways, παρέχοντας ισχυρό ανταγωνισμό στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο και τολμηρή στρατηγική συμμαχία ιδίων κεφαλαίων

james-hoganΟ James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αναγνωρίστηκε ως ένας από τα 25 κορυφαία στελέχη με τη μεγαλύτερη επιρροή στον ταξιδιωτικό κλάδο από τη Business Travel News (BTN), την κορυφαία έκδοση του κλάδου για ειδήσεις εταιρικών ταξιδίων. Ο κατάλογος του 2015 με τα τιμώμενα πρόσωπα του κλάδου ανακοινώθηκαν πρόσφατα στο Συνέδριο του Business Travel Trends & Forecasts του Ομίλου BTN στη Νέα Υόρκη.
Η φετινή δημοσίευση σηματοδοτεί την 32η ετήσια λίστα του Business Travel News με τα στελέχη με τη μεγαλύτερη επιρροή στον ταξιδιωτικό κλάδο. Η κορυφαία αυτή λίστα αναγνωρίζει εκείνους που επηρεάζουν περισσότερο την βιομηχανία ταξιδίου των επιχειρήσεων κατά το προηγούμενο έτος.

«Η BTN αναγνώρισε τον κ. Hogan στις αρχές του έτους ως ένα πρόσωπο που άξιζε να το παρακολουθήσουμε», δήλωσε η Elizabeth West, αρχισυντάκτρια του Business Travel News. «Η ολοκλήρωση της αγοράς του 49 τοις εκατό των μετοχών της Alitalia από την Etihad, τον περασμένο Δεκέμβριο υπογράμμισε την αφοσίωσή του σε μια τολμηρή στρατηγική συμμαχία ιδίων κεφαλαίων. Αυτό, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη προσπάθειά του να θέτει συνεχή πίεση στη μείωση του κόστους των εισητηρίων στις μεγάλες αποστάσεις, έχει κερδίσει μια θέση στην ετήσια λίστα μας».

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: «Η Etihad Airways και οι 27.000 εργαζόμενοί της σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτουμε ξανά την εμπειρία των αεροπορικών ταξιδίων, εισάγοντας τον ανταγωνισμό, την παγκοσμίου κλάσης φιλοξενία και επαναστατικά νέα προϊόντα στους επισκέπτες μας, ενώ παρέχουμε πρόσβαση σε μέρη του κόσμου που θα εξυπηρετούσαν μερικώς ή καθόλου άλλες εταιρείες».

Ο κ. Hogan συνέχισε: «Σημασία για εμάς δεν είναι να είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία– η Etihad Airways πάντα είχε στόχο να είναι η καλύτερη, μέσα από τις τρεις κατευθύνσεις της στρατηγικής μας για οργανική ανάπτυξη, τις πτήσεις κοινού κωδικού και τους μετοχικούς συμμάχους, η Etihad Airways ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά με αεροπορικές εταιρείες που είναι καθιερωμένες στον κλάδο και πολύ μεγαλύτερες σε μέγεθος. Ευχαριστώ το Business Travel News και θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου προς τους τιμώμενους συναδέλφους μου».

Ο κ. Hogan διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways το Σεπτέμβριο του 2006 και έχει πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσία στον ταξιδιωτικό κλάδο. Από τότε προέβλεψε την ταχεία ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας, η οποία περιλάμβανε την έναρξη των έξι νέων δρομολογίων σε τρεις ηπείρους κατά τη διάρκεια του 2015, αναλαμβάνοντας στο παγκόσμιο δίκτυό της 116 προορισμούς με ένα στόλο 120 αεροσκαφών με περισσότερα από 200 αεροσκάφη σε παραγγελία. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί ένα επεκτεινόμενο δίκτυο μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αυστραλία και στην Αμερική.

Ένα βασικό μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της Etihad Airways είναι η απόκτηση μετοχικών κεφαλαίων σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Φέτος, πήρε το 49 τοις εκατό των μετοχών της ιταλικής εταιρείας Alitalia, προσθέτοντας μειοψηφικές μετοχές στην airberlin, Jet Airways, Virgin Australia, Air  Serbia, Air Seychelles και στην Etihad Regional.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Etihad Airways έχει κάνει σημαντικές προόδους, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής καινοτόμων υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών Α380 και B787 που προσφέρουν απαράμιλλη άνεση και πολυτέλεια, όπως το The Residence by Etihad ™, η μοναδική σουίτα τριών δωματίων στον ουρανό (Α380), τα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης (Α380), οι Σουίτες Πρώτης Θέσης (B787) και τα Smart Καθίσματα Οικονομικής Θέσης (Α380 και B787), για τους επισκέπτες– με τα οποία αναμένεται να ταξιδέψουν περισσότερα από 17 εκατομμύρια επιβάτες με την Etihad Airways από το τέλος του 2015, και σχεδόν 15 εκατομμύρια ταξίδεψαν το προηγούμενο έτος.

Από το Άμπου Ντάμπι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Etihad Airways εξυπηρετεί το διεθνές αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης με δύο καθημερινές πτήσεις, τη μία εκ των οποίων με το νέο αεροσκάφος  A380 με τη The Residence™ και με μία καθημερινή πτήση με αεροσκάφος B787 προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles της Ουάσιγκτον. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί επίσης πτήσεις προς Σικάγο, Ντάλας / Φορτ Γουόρθ, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο.

Εκτός από την αναγνώριση αυτή για τον κ. Hogan, η Etihad Airways πρόσφατα ανακηρύχθηκε Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2016 από την Air Transport World. Άλλα πρόσφατα βραβεία για την εταιρεία περιλαμβάνουν: «Καλύτερο Προϊόν Πρώτης Θέσης» του Ultratravel των ΗΠΑ με τους αναγνώστες του Ultimate Luxury Travel Related Awards 2015 (ultras) και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία – Διακεκριμένης Θέσης» από τα TTG Travel Awards 2015 – μεταξύ πολλών άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.