Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Sea & Tourism Expo

Sea & Tourism Expo

454fc1H έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show, 18, 19 & 20 Μαρτίου 2016, στο HELEXPO MAROUSSI, στο θα αποτελέσει ξανά το μεγαλύτερο Θαλασσινό γεγονός της χρονιάς, άνω των 10.000 τμ. δίνοντας την αίγλη και σοβαρότητα που αρμόζει στο κλάδο!
Στα πλαίσια γιγάντωσής του ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και της δυναμικής παρουσίας του κλάδου στην ανάπτυξη του, στο επίπεδο C πραγματοποιείται ταυτόχρονα η έκθεση Sea & Tourism Expo όπου θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports, Μαρίνες και Καταλύματα.

Με ακόμα περισσότερους εκθέτες σε Σκάφη, Ναυτιλιακά, Αλιεία και Ψαροτούφεκο, η Boat & Fishing Show ενώνει το κλάδο της θάλασσας, για να αποτελέσει για τρίτη χρονιά το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου αλλά και λάτρεις της θάλασσας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.