Αρχική Αεροπορικά Νέα Από τον Μάιο του 2016 η Eurowings θα πετά από Κολονία/Βόννη...

Από τον Μάιο του 2016 η Eurowings θα πετά από Κολονία/Βόννη προς Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Βοστώνη

Η Eurowings συνεχίζει να επεκτείνει ταχύτατα το πρόγραμμα πτήσεων μακρινών αποστάσεων με τρεις νέους προορισμούς στις ΗΠΑ

Eurowings A330-300 Ankunft in Hamburg
Eurowings A330-300 Ankunft in Hamburg

Με το μήνυμα “Ταξιδέψτε στη χώρα των απεριόριστων ευκαιριών με την Eurowings”. Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο γερμανικός αερομεταφορέας θα επεκτείνει περαιτέρω το ελκυστικό χαρτοφυλάκιο μακρινών προορισμών με τρία νέα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ: από 1η Μαΐου 2016, οι τρεις πόλεις Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Βοστώνη θα προστεθούν στο πρόγραμμα πτήσεων από Κολονία/Βόννη, το οποίο διευρύνεται σταθερά.

Με προορισμούς στην Καραϊβική (Πουέρτο Ρίκο, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο), την Ταϊλάνδη (Πουκέτ, Μπανγκόγκ) καθώς και το Ντουμπάι, τον Μαυρίκιο και την Τεχεράνη, η αεροπορική εταιρεία θα πετά σε συνολικά έντεκα μακρινούς προορισμούς. Κρατήσεις θέσεων για τις νέες πτήσεις προς τις ΗΠΑ μπορούν επίσης να γίνουν μέσω του www.lufthansa.com. Και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να κάνουν κρατήσεις μέσω της Lufthansa.

Το Λας Βέγκας, η πόλη του τζόγου και της ατελείωτης διασκέδασης, αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς προορισμούς των ΗΠΑ για τους τουρίστες. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Η αεροπορική εταιρεία θα απογειώνεται από την Κολονία/Βόννη στις 11.15 π.μ. τοπική ώρα (12.15 μ.μ. ώρα Ελλάδας) και θα προσγειώνεται στο Λας Βέγκας στις 14.00 τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).

Το Μαϊάμι βρίσκεται στην ηλιόλουστη πολιτεία της Φλόριντα στα νοτιοανατολικά των ΗΠΑ και αποτελεί το κέντρο μιας μητροπολιτικής περιοχής με πληθυσμό περίπου 5,5 εκατομμυρίων. Η Eurowings θα αναχωρεί για το Μαϊάμι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή –στις 11.40 π.μ. (12.40 μ.μ ώρα Ελλάδας). Το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στο Μαϊάμι στις 16.10 τοπική ώρα (23.10 ώρα Ελλάδας) και θα αναχωρεί για την πτήση επιστροφής προς την Κολονία/Βόννη στις 17.55 (12.55 π.μ. ώρα Ελλάδας την επόμενη ημέρα).
 
Η Βοστώνη είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας της Μασαχουσέτης στην βορειοανατολική ακτή των ΗΠΑ. Είναι μια από τις παλαιότερες, πλουσιότερες και πιο ελκυστικές πολιτιστικά πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και σημαντικό εκπαιδευτικό κέντρο που φιλοξενεί μεγάλα πανεπιστήμια, όπως το Χάρβαρντ. Η Eurowings θα αναχωρεί για Βοστώνη κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 13.40 (14:40 ώρα Ελλάδας) και το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στη Βοστώνη στις 15.45 τοπική ώρα (10.45 ώρα Ελλάδας).

Τα τρία νέα δρομολόγια στις ΗΠΑ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330, συνδυάζοντας άνετα καθίσματα με υπερσύγχρονης τεχνολογίας σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.