Αρχική Γευσιγνωσία ΤΟ W.S.P.C. & ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΝΙΚΗΣ...

ΤΟ W.S.P.C. & ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

CMS_imageΤο Wine & Spirit Professional Center Ltd (W.S.P.C.), πρωτοπόρος εδώ και μια δεκαετία στην οινική εκπαίδευση, υποδέχεται στην Αθήνα επαγγελματίες Οινοχόους της παγκόσμιας αγοράς για τα προγράμματα σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα των Master Sommeliers αποτελούν το κορυφαίο επαγγελματικό εχέγγυο που μπορεί κάποιος να κατακτήσει διεθνώς. Ο όρος  Οινοχόος (Sommelier), διεθνώς, είναι συνώνυμος με τους Τίτλους Σπουδών του Court of Master Sommeliers. Τα προγράμματα του CMS στην Νότια Ευρώπη διεξάγονται αποκλειστικά από το W.S.P.C. και αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Στις 24, 25 & 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το τρίτο στη σειρά πρόγραμμα του Court of Master Sommeliers (CMS), στην Αθήνα. Στο εν λόγω τμήμα θα φοιτήσουν τριάντα δυο (32) οινοχόοι από premium σημεία πώλησης ανά τον κόσμο: 1*, 2* και 3* εστιατόρια του πλανήτη όπως Fat Duck, HAKKASAN DUBAI, HAKKASAN UK, 5* Ξενοδοχεία του πλανήτη αλλά και από burj al arab hotel dubai (που είναι μια κατηγορία μόνο του)!  Οι απανταχού Οινοχόοι θα φοιτήσουν για την κατάκτηση της παγκόσμιας Πιστοποίησής τους ως Certified Sommeliers. Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος καθώς και στην απονομή των Τίτλων Σπουδών τους, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί, την Ελληνική γαστρονομία καθώς και κορυφαίους Έλληνες οινοπαραγωγούς.  

Ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Court of Master Sommeliers στην Αθήνα την ερχόμενη άνοιξη (Μάρτιος 2016). Στοχεύουμε ψηλά, στοχεύουμε στο να αναδείξουμε την Ελλάδα ως το επίκεντρο της παγκόσμιας οινικής εκπαίδευσης και κουλτούρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.