Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ANDROID ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ airtickets.gr® ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ANDROID ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ airtickets.gr® ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η airtickets.gr® ανακοινώνει την νέα βελτιωμένη έκδοση της Αndroid εφαρμογής για κρατήσεις αεροπορικών & ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
airticketsΗ νέα έκδοση 3.0 της εφαρμογής για Αndroid συσκευές είναι διαθέσιμη στο Playstore από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και πρωτοποριακό σχεδιασμό.
Με την εγκατάσταση της  airtickets.gr® εφαρμογής, οι χρήστες android συσκευών μπορούν, μεταξύ άλλων, να αναζητήσουν και να κλείσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να κάνουν online check in, να πραγματοποιήσουν κράτηση  σε ξενοδοχείο, να κάνουν κράτηση εκδρομών και περιηγήσεων καθώς και να λαμβάνουν αποκλειστικές και προσωποποιημένες προσφορές για τις κρατήσεις τους. H νέα έκδοση της Android εφαρμογής, πρωτοπορεί σχεδιαστικά και βασίζεται στο πρότυπο του material design της Google. Ομοίως με την iOS εφαρμογή της airtickets.gr®, διατηρεί ως δεδομένο και γνώμονα την ευχρηστία και την ταχύτατη εύρεσης και κράτησης αεροπορικού εισιτηρίου.  
Ο Πάντος Παπάζογλου, Product Manager Mobile της Tripsta δήλωσε «airtickets.gr®, με το νέο σχεδιασμό και την αναβάθμιση της εφαρμογής, υπόσχεται οπτική ισορροπία, χρηστικότητα και υψηλή απόδοση. Στόχος της ομάδας είναι η εφαρμογή να  αποτελεί το  πιο απαραίτητο ταξιδιωτικό εργαλείο για τον χρήστη.»
Τώρα, μπορεί ο χρήστης να σχεδιάσει εξολοκλήρου το ταξίδι του, εύκολα και γρήγορα μέσα από την ταξιδιωτική εφαρμογή της airtickets.gr®, της πρώτης ταξιδιωτικής επιχείρησης στην ελληνική αγορά! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή από το Playstore!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.