Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Εκθέσεις GRECKA & GREKLAND PANORAMA σε περιοδεία ανά την Ελλάδα για...

Οι Εκθέσεις GRECKA & GREKLAND PANORAMA σε περιοδεία ανά την Ελλάδα για την ενημέρωση των αγορών της Πολωνίας και της Σκανδιναβίας

Η North Events είναι ο διοργανωτής των αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA στην Πολωνία και GREKLAND PANORAMA στην Σουηδία.

photo-press-CreteΗ North Events διοργανωτής των μοναδικών αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα στην Πολωνία και την Σουηδία ξεκίνησε την περιοδεία ενημέρωσης σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας με πρώτη στάση την Κρήτη.
Οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις για την Κρήτη περιλαμβάνουν:
6 Οκτωβρίου στα Χανιά, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στην ΚΑΜ
Ώρα 19:30 –21:30 «ΚΑΜ – Αρσενάλι», Ενετικό Λιμάνι
Ομιλητές κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS, Mr Rob Wills, ITAKA/GRECOS, κος Μανώλης Βλαστός, RAINBOW TOURS/EASY TRAVEL
7 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου
Ώρα 19:00, Αίθουσα Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, Παπαναστασίου 3 
Ομιλητής κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS
9 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, με την συνδιοργάνωση & αιγίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου
Ώρα: Ώρα 11:30, Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Περιφέρεια Κρήτης
Ομιλητής κος Λεωνίδας Μπαμπάνης, NORTH EVENTS

Επόμενες προγραμματισμένες παρουσιάσεις περιλαμβάνουν την Ρόδο, την Κω, την Πελοπόννησο και την Χαλκιδική.

Οι εκθέσεις GRECKA PANORAMA και GREKLAND PANORAMA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ” και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Ήδη, τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς προορισμών από πολλές περιοχές της χώρας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την GRECKA PANORAMA και έχουν σπεύσει να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Αντίστοιχα μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει η τουριστική αγορά για την 3η κατά σειρά αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Στοκχόλμη, στην καρδιά της Σκανδιναβίας, GREKLAND PANORAMA τον Φεβρουάριο 2016, 12-14,  που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Ericsson Globe.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο διοργανώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@north-e.comwww.panoramagreece.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.