Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ημερίδα Δημοσιότητας του Έργου «Η Τέχνη στην Κοινωνία»

Ημερίδα Δημοσιότητας του Έργου «Η Τέχνη στην Κοινωνία»

Ημερίδα Δημοσιότητας του Έργου «Η Τέχνη στην Κοινωνία»Tο Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών της Ελλάδας και η PostScriptum ολοκλήρωσαν και παρουσιάζουν τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 10:00 στην έδρα του Επιμελητηρίου στην Αθήνα (Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια), το Έργο «Η Τέχνη στην Κοινωνία», το οποίο ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση.

Πρόκειται για έργο καινοτόμο διαδραστικών ψηφιακών εφαρμογών που ως στόχο έχει να αναδείξει το αρχείο του Επιμελητηρίου ως μία ζωντανή μαρτυρία της εξέλιξης της Ιστορίας της Τέχνης στην Ελλάδα και να ενισχύσει την προσβασιμότητα στη συλλογή του.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα βασικά σημεία του Έργου, όπως το σύστημα διαχείρισης συλλογών MuseumPlus, με το οποίο εξοπλίστηκε το ΕΕΤΕ, ο νέος ιστότοπος και οι ψηφιακές εφαρμογές που πραγματοποιήθηκαν αλλά και το άνοιγμα του Επιμελητηρίου στο ευρύ κοινό μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες όπως η Wikipedia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.