Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου: Ο προορισμός μας πρέπει να εκπροσωπείται από ένα “Φορέα”,...

Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου: Ο προορισμός μας πρέπει να εκπροσωπείται από ένα “Φορέα”, με Παλεσβιακή και Πανελλαδική εμβέλεια

Τις προτάσεις της για τη Τουριστική προβολή της Λέσβου και Προσφυγικό κατέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου (ΕΞΛ) στον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

open_letterMytilini_LesvosΝα εκπροσωπείται ο προορισμός από ένα “Φορέα”, μια Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων και θεσμικών Τουριστικών Φορέων, με Παλεσβιακή έκφραση και Πανελλαδική εμβέλεια, σε συνεργασία με κάποια ιδιωτική εταιρεία εξειδικευμένη στο Project Management, και στόχο την υποστήριξη των Decision Makers στον Τουρισμό, ζητά η ΕΞΛ, με επιστολή της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Εν όψει μάλιστα της ιδιωτικοποίησης των Αεροδρομίων, την πάντοτε υπό διερεύνηση σχέση Αεροδρομίου – Κρουαζιέρας, το Cargo Business για το Αεροδρόμιο, και τις Αεροπορικές Εταιρείες, καθώς και την προσέλκυση της Γενικής Αεροπορίας, πέρα από άλλες εκατέρωθεν επωφελείς «συνεργασίες» υπέρ της Λέσβου, ο προαναφερόμενος “Φορέας”,  θα είναι, ένας ισχυρός συνομιλητής για τον Προορισμό.

Η συμμετοχή στις Διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, είναι από τα προαπαιτούμενα, συνεχίζει η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου στην επιστολή της προς τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού.
Καθώς και η διοργάνωση Fam Trips, με τη πρόσκληση, εκπροσώπων ΜΜΕ, Τ.Ο. Αεροπορικών Εταιρειών – Αεροδρομίων – ΥΠΑ Χωρών – στόχων.
Επίσης τονίζει, η ΕΞΛ στην επιστολή της, πως είναι απαραίτητη η διεκδίκηση απ’ την Πολιτεία έκτακτης χρηματοδότησης παράλληλα με τη θέσπιση ελκυστικών κινήτρων, όπως π.χ. συνδιαφήμιση, διευκολύνσεις, ελαφρύνσεις μέχρι και απαλλαγές π.χ. τελών Αεροδρομίων (όπως στην Τουρκία) υπέρ των Τ.Ο., Αεροπορικών Εταιρειών κ.ά., μαζί με τη βελτίωση υποδομών, ανωδομών, υπηρεσιών κλπ.

Καταλήγοντας, η ΕΞΛ, , αναφέρει πως “προϋπόθεση της επιτυχίας, είναι, η ΕΝΟΤΗΤΑ μας κι ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ των όποιων πρωτοβουλιών / αποφάσεων, που πρέπει να ‘ναι αποτέλεσμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΣΥΝΑΠΟΔΟΧΗΣ,  όλων αμφίδρομα αφουγκραζόμενοι και μη διστάζοντας να υιοθετούμε βέλτιστες / επιτυχημένες πρακτικές (αντί … «μονομερών, αβασάνιστων αυτοσχεδιασμών»), καταξιωμένων τουριστικών προορισμών Ελληνικών και ξένων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.