Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά f.re.e 2016 (10.02. – 14.02.2016) στο Μόναχο

f.re.e 2016 (10.02. – 14.02.2016) στο Μόναχο

Η Ελλάδα και η Κύπρος στην έκθεση ταξιδιών και αναψυχής «f.re.e» του Μονάχου!

f.re.e 2016Η διεθνής έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, f.re.e 2016, διοργανώνεται από 10 μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2016 στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου.
Η έκθεση f.re.e λαμβάνει χώρα για έβδομη φορά και τα θέματα που παρουσιάζονται στα 70.000τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας είναι:

      διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ,
εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων

       σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία)

       υγεία, ομορφιά, wellness

       ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί

       ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών. Ο τομέας των ποδηλάτων σημείωσε μεγάλη επιτυχία με 90 εκθέτες και 60 μάρκες ποδηλάτων(αύξηση: 20%), δίνοντας στους επισκέπτες ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση για τη γκάμα προϊόντων της έκθεσης.

       σπορ για ιδιαίτερα γούστα: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing,
αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός

      άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές

 
Με 6 εκθέτες εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στην f.re.e, το 2015, στην έκθεση συμμετείχε επίσης με περίπτερο και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν, από την πλευρά της Ελλάδας, οι ANEK LINES, ANEK – Superfast, Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, Meganisi Sailing, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και SUPERFAST Ferries – BLUE STAR Ferries.

 Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περίπου 118.000 επισκέπτες (το 2014: 112.000 επισκέπτες) και η ατμόσφαιρα, που επικράτησε στις αίθουσες, ήταν πολύ θετική. Εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι με την ανανεωμένη δομή της έκθεσης. Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e  δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Στην προηγούμενη διοργάνωση, τιμώμενη χώρα ήταν η Ισπανία, η οποία παρουσίασε στους επισκέπτες το καλύτερό της πρόσωπο, ικανοποιώντας στο έπακρο όλες τους τις προσδοκίες. Για το 2016, τιμωμένη χώρα θα είναι οι Σεϋχέλλες. Για την Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Κάθε χρόνο η Ελλάδα εκπροσωπείται με πολλές συμμετοχές εκθετών. Τέλος, στον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει τις διακοπές του.

                                  
Κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.free-muenchen.de

Πληροφορίες για την έκθεση και για εκθέτες στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Απευθυνθείτε στην Αθήνα, τηλ. 210 6419000 & 210 6419038 και Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.