Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρουσίαση του We do local στους Ξενοδόχους και τους Τοπικούς Παραγωγούς του...

Παρουσίαση του We do local στους Ξενοδόχους και τους Τοπικούς Παραγωγούς του Ν. Λασιθίου

IMG_4970Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ στα πλαίσια παρουσίασης του προτύπου We do local σε όλους τους Νομούς της Κρήτης. Η τελευταία έλαβε μέρος  χθες στο Ξενοδοχείο Dessole Hermes Hotel παρουσία Ξενοδόχων του Ν.Λασιθίου, Τοπικών Φορέων και Τοπικών Παραγωγών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν.Λασιθίου, της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας, της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας και του Επιμελητηρίου Λασιθίου.
 
IMG_20150916_202321 IMG_20150916_202202Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλοι οι λόγοι που οδήγησαν τους 14 ξενοδόχους της Κρήτης να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας το We do local, όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές πιστοποίησης καταλυμάτων αλλά και πρακτικές εφαρμογής του στα πιστοποιημένα Ξενοδοχεία του Ομίλου Bluegr. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την απονομή του πιστοποιητικού στα δύο νέα μέλη του We do local στο Ξενοδοχείο Nana Beach στην Χερσόνησο και στο Ξενοδοχείο Dessole Hermes Hotel στον Άγιο Νικόλαο.
 
Τέλος, το We do local όπως και στις προηγούμενες εκδηλώσεις δημιούργησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μία μικρή έκθεση με τοπικά προιόντα. Εκεί οι Ξενοδόχοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τοπικούς παραγωγούς για μία πιθανή συνεργασία και να ενημερωθούν για τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους.
 
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι: Μύλοι Κρήτης, ΑΒΕΑ, ΒΙΟΧΥΜ, Καφέ Δανδάλη, η εταιρεία εμπορίας μελιού Aroma Kritis, τα κρητικά προιόντα Cretan Products Kakoulaki, η Gresko Εμπορική Τροφοδοτική ΑΕ,  το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete και η Aegeo Spas.
 
Σχετικά με το We do local:
​​Το We do local είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από δεκατέσσερις σημαντικούς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης που σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Oι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του We do local, πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών  που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω ενός ενιαίου σήματος το We do local, λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.