Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γεώργιος Παλιούρας: Στόχος μου η ανάδειξη της κρουαζιέρας και μέσω αυτής η...

Γεώργιος Παλιούρας: Στόχος μου η ανάδειξη της κρουαζιέρας και μέσω αυτής η ανάπτυξη του Πειραιά

George_Paliouras_Anel «Στόχος μου, η περαιτέρω ανάδειξη του λιμανιού του Πειραιά και της πόλης ως Διεθνές Κέντρο Κρουαζιέρας – Yachting, ανταγωνιστικό των μεγαλύτερων λιμανιών κρουαζιέρας παγκοσμίως», τονίζει στην ΤΝ ο κ. Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Α’ Πειραιά.

Και συνεχίζει

«Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρξε από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, η εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάδειξης τoυ λιμανιού του Πειραιά ως “homeporting και η ανάδειξη του κλάδου της κρουαζιέρας, αποτελούν λύσεις που θα δημιουργήσουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα, και αύξηση των θέσεων εργασίας, που χρειάζεται η χώρα!

Το αρμόδιο για την κρουαζιέρα Υπουργείο, σε συνεργασία με τους οργανισμούς λιμένων και μελλοντικά με τον φορέα διαλιμενικής διαχείρισης κρουαζιέρας, θα πρέπει να αναπτύξουν τη στρατηγική marketing, που θα προωθεί τον προορισμό «Ελλάδα» ως προϊόν κρουαζιέρας, στα διεθνή κέντρα αποφάσεων και τις εκθέσεις.

Εδώ πρέπει να τονιστεί, πως, η κρουαζιέρα είναι από τους κλάδους της οικονομίας που η χώρα μας έχει σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς και ότι σημαντική αναμένεται να είναι η οικονομική συνεισφορά της σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο το 2015.»

 

Ο κ. Γιώργος Παλιούρας, ένας από τους λίγους πολύ καλούς γνώστες του κλάδου της κρουαζιέρας

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1967, παντρεμένος με δύο παιδιά και τα τελευταία 17 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουρισμό και ειδικότερα στην κρουαζιέρα. Είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του HATTA (Συνδέσμου των εν Ελλάδι τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων) και της Ομοσπονδίας FED HATTA. Εκπροσωπεί τον HATTA ως Αναπληρωματικό Μέλος στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλισης Παροχών του Τομέα Ασφάλισης Ναυτικών και Τουριστικών Πρακτόρων του Ο.Α.Ε.Ε. Και την ομοσπονδία FED HATTA ως Αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας του Υπουργείου Ναυτιλίας . Έως το 2014 εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Κρουαζιέρας ΕΕΚΦΚ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.