Αρχική Αθλητικά Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης “τρέχουν” στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Οι Θυγατέρες της Πηνελόπης “τρέχουν” στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

ahepa_imimarathonios_Skg
Η πρόεδρος των Θυγατέρων της Πηνελόπης, Dr. Γιώτα Κ. Σασοπούλου, με τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης, κ. Δρόσο Χριστόπουλο

Η γυναίκεια οργάνωση της οικογένειας των AHEPA, “οι Θυγατέρες της Πηνελόπης” συμμετέχει ανελλιπώς ως επίσημος φορέας υποστήριξης των δύο μεγάλων διοργανώσεων, αυτής του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης (10 Οκτωβρίου 2015) και εκείνης του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (3 Απριλίου 2016), διαθέτοντας το ιατρικό τους ανθρώπινο δυναμικό, συμπληρώνοντας έτσι το ιατρικό επιτελείο και των δύο διοργανώσεων.
Ενόψει του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης δημιουργούν για πρώτη φορά ομάδα δρομέων (running team), ούτως ώστε να μεγαλώσουν τη δικιά τους οικογένεια και όχι μόνο, καθώς με τα έσοδα από τη συμμετοχή του running team θα καλύψουν τα έξοδα των χημειοθεραπειών απόρων γυναικών που έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις καρκίνου του μαστού.
Με τον τρόπο αυτό, “οι Θυγατέρες της Πηνελόπης” δεν υποστηρίζουν τη διοργάνωση μόνο με την ιατρική τους ιδιότητα, αλλά στρέφουν τους φίλους τους στον αθλητισμό και στον υγιεινό τρόπο ζωής και άθλησης, συμμετέχοντας παράλληλα και στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης μέσα από την ομάδα δρομέων που δημιουργούν τόσο ενόψει του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, όσο και για την επόμενη διοργάνωση του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (3 Απριλίου 2016).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.