Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ελάτε όλοι στην προωθητική εκδήλωση για την Προβολή των Φούρνων στη πλατεία...

Ελάτε όλοι στην προωθητική εκδήλωση για την Προβολή των Φούρνων στη πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ της Σάμου

FourniΟι Φούρνοι μας προσκαλούν όλους να συμμετέχετε στην εκδήλωση για την προβολή των Φούρνων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 12:30μ.μ. στη πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ της Σάμου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Φούρνων «Κοράσιαι Νήσοι».
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου Χριστιάνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Κατρακάζος Νικόλαος καθώς και ο Έπαρχος κ. Παμφίλης Στέφανος.
Στο ειδικό περίπτερο που θα στηθεί στη πλατεία, θα συναντήσετε τους εκπρόσωπους του Πολιτιστικού Συλλόγου των Φούρνων οι οποίοι θα καλωσορίζουν στους επισκέπτες του νησιού, προσφέροντάς τους τοπικά εδέσματα των Φούρνων ως δείγμα φιλοξενίας.
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης θα είναι η τουριστική προβολή και η φιλοξενία των Φούρνων καθώς και η ανάδειξή τους ως ο ιδανικός τουριστικός προορισμός καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Μεσημέρη Φαίη στο τηλέφωνο 2410-554045,  mesimeri@bee.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.