Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort!

Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort!

waterdrop 8 waterdrop 5Στο μοναδικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πιο περιπετειώδες Watersports Beach Party του καλοκαιριού!  
Στις δύο private παραλίες στα λιμανάκια του Porto Carras με τα καταπράσινα νερά, δώδεκα δυναμικά watersports, dj-sets πάνω στην άμμο, δροσερά cocktails και άφθονο νερό συνιστούν την κορυφαία επιλογή του καλοκαιριού για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της περιπέτειας!
Εναλλακτικά θαλάσσια αθλήματα, όπως το wakeboard, το skimboard, το windsurf, το SUP (Stand Up Paddling), το subwing αλλά και μουσικό πάρτυ που θα πλαισιώνονται τόσο από Έλληνες όσο και από διεθνείς παραγωγούς και djs, στα πλαίσια ενός party στη φύση, έρχονται και πάλι στη Σιθωνία Χαλκιδικής να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους!
Με μήκος περίπου 9χμ και περισσότερους από 25 κολπίσκους, τα λεγόμενα “λιμανάκια”, είναι ένα μικρό θαύμα φυσικής ομορφιάς. Δεν πρόκειται για μία μοναδική παραλία αλλά για ένα σύνολο από κολπίσκους, μία δαντελωτή ακτογραμμή στα νότια του συγκροτήματος Porto Carras με καταγάλανα νερά και έντονη βλάστηση που φθάνει μέχρι τη θάλασσα.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής με τα πόδια ή το ποδήλατo καθώς υπάρχουν σηματοδοτημένα μονοπάτια κατά μήκος της ακτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.