Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλίας και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου με...

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλίας και Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου με σκοπό την πραγματοποποίηση Ημερίδας Τουρισμού

Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ΣκιάθουΤη Κυριακή 19 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλίας κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Κουκουλάκη Μάκη, στο ξενοδοχείο “La Piscine Art Hotel” στη Σκιάθο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αναβληθέντας Ημερίδας Τουρισμού. Σκοπός της συζήτησης, ήταν η από κοινού τουριστική προβολή του νομού Μαγνησίας κάτω από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας.

Στον συγκεκριμένο Οργανισμό θα συμμετέχει τόσο η χερσαία Μαγνησία όσο και οι Σποράδες. Αναγνωρίζοντας τη διαφορετική τουριστική ταυτότητα των δύο σημείων θα πραγματοποιηθούν διαφορετικές δράσεις ανάμεσα στους προορισμούς. Μάλιστα συζητήθηκε η πραγματοποιήση της Ημερίδας τον Σεμπτέμβριο, όπου και θα γίνει κοινή παρουσίαση των στόχων.

Σκοπός του Οργανισμού είναι η τουριστική ταυτότητα του κάθε προορισμού, η καλύτερη προβολή, άνοιγμα νέων αγορών, και αύξηση θαλάσσιων και αεροπορικών συγκοινωνιών, καθώς θα υπάρχουν και αρκετές άλλες δράσεις. Ακόμη συζητήθηκε η θάλασσια σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, το οποίο και τέθηκε θέμα πρώτης ανάγκης και από τις δύο πλευρές.

Επίσης, ξεκίνησαν οι εργασίες για την πραγματοποιήση της Πρώτης Ευρωπαϊκής Συνάντησης bloggers Μαγνησίας, υπό την Αιγίδα της Πριφέρειας, όπου 65 περίπου bloggers από την Ευρώπη αναμένεται να βρεθούν στην Μαγνησία και στις Σποράδες προκειμένου να διαφημίσουν τους προορισμούς.
 
Όπως δήλωσε ο κ. Κουκουλάκης “χθες σε συνάντηση με την κ. Αντιπεριφεριάρχη, στα πλαίσια της αναβληθέντας Ημερίδας Τουρισμού, η συζήτηση ήταν αρκετά εποικοδομητική. Και οι δύο ταυτιστήκαμε πλήρως με τις ιδέες και τους σκοπούς που πρέπει να έχει η συγκεκριμένη Ημερίδα, καθώς επίσης και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής, και θεωρούμε πως, είναι απαραίτητη η δημιουργία της. Η κ. Κολυνδρίνη είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που αγαπάει πολύ τη Μαγνησία, οπότε θεωρώ ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Ήδη από σήμερα, σε συνεργασία πάντα με τις υπόλοιπες Ενώσεις Ξενοδόχων, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τον κοινό σκοπό μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το 2016.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.