Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Έλενα Κουντουρά στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 και στο διεθνές τηλεοπτικό...

Η Έλενα Κουντουρά στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 και στο διεθνές τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg

Συνεντεύξεις παρεχώρησε η Έλενα Κουντουρά στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 και στο διεθνές τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg με στόχο την ανάδειξη του Ελληνικού τουρισμού
 
elena_russia24_2Η αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παρεχώρησε συνεντεύξεις σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα με στόχο την ανάδειξη του Ελληνικού τουρισμού, την προσέλκυση των τουριστών στην Ελλάδα και την ενίσχυση του αισθήματος φιλίας και ασφάλειας που διαθέτει η χώρα μας.
«Ο ελληνικός τουρισμός διαθέτει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές που στόχο έχουν να χαρίσουν στους τουρίστες μας ιδανικές και αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα.» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia24, η Αν. Υπουργός Έλενα Κουντουρά.
 
ELENA_BLOOMBERGΣτη συνέντευξη της στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg, τόνισε την ανοδική κίνηση που παρατηρείται στο χρονικό διάστημα που διανύουμε συγκριτικά με το 2014 και δήλωσε ότι ο Ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να αποδεικνύει την δυναμική που διαθέτει, ενώ ανέφερε ότι η Ελλάδα παραμένει ασφαλής και μαγευτικός τόπος προορισμού για τις διακοπές.
 
Δήλωσε επίσης ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Αεροδρομίου Αθηνών Ελ. Βενιζέλος οι αφίξεις των τουριστών παρουσίασαν άνοδο το πρώτο εξάμηνο του 2015 κατά ποσοστό 24% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, αλλά και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, παρά την πολιτική κατάσταση που επικράτησε, οι αφίξεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 19% !
 
Αναφέρθηκε επίσης στην διαδικτυακή καμπάνια Happening Now: #GreekSummer που είναι σε εξέλιξη για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο.
Μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στη καμπάνια, στη διεύθυνση http://www.mygreeksummer.com
 
Στόχος του Υπουργείου είναι να προσφέρει άμεσα λύσεις όπου χρειαστεί και για το σκοπό αυτό λειτουργεί  μηχανισμός υποστήριξης για τον τουρισμό, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  support@mintour.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.