Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά WIND Tourist Pack: Στρατηγική συνεργασία WIND με ΗΑΤΤΑ στο πλαίσιο προώθησης του...

WIND Tourist Pack: Στρατηγική συνεργασία WIND με ΗΑΤΤΑ στο πλαίσιο προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος

Η WIND καλωσορίζει τον εισερχόμενο τουρισμό με μοναδικά πακέτα επικοινωνίας

LOGO_HATTA windΜια κοινή πρωτοβουλία στρατηγικής συνεργασίας εγκαινιάζουν η WIND, ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα και ο HATTA, ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων που εξυπηρετεί το 80% του συνόλου του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα με πάνω από 1500 μέλη στα 83 χρόνια προσφοράς του στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού.
Κοινός στόχος της συνεργασίας είναι η προώθηση και η ανταγωνιστική τοποθέτηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα σε έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς όχι μόνο λόγω γεωγραφικής θέσης, αλλά και για την ευρεία γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ξένους επισκέπτες.
Η συνεργασία αφορά στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μέσα από ειδικά σχεδιασμένα πακέτα WIND Tourist Pack που προσφέρονται από την καρτοκινητή  F2G για προνομιακή δωρεάν επικοινωνία σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα την αγγλική και σε επισκέπτες με κύρια γλώσσα τη ρώσικη. Τα πακέτα θα διατίθενται μέσω του ΗΑΤΤΑ, των μελών του, των τουριστικών και ταξιδιωτικών  γραφείων καθώς και από συνεργαζόμενους με το ΗΑΤΤΑ Τουριστικούς Συνδέσμους και Τουριστικές Επιχειρήσεις.
Για την πληρέστερη ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού η WIND έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο site στα αγγλικά https://www.wind.gr/en/f2g/tourist-pack/ και στα ρώσικα https://www.wind.gr/ru/f2g/tourist-pack/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.