Αρχική Αεροπορικά Νέα H LOT, στοχεύει στη μετακίνηση 10 εκατομμυρίων επιβατών το χρόνο

H LOT, στοχεύει στη μετακίνηση 10 εκατομμυρίων επιβατών το χρόνο

H LOT διεκδικεί μία ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά των αερομεταφορών, στοχεύοντας στη μετακίνηση 10 εκατομμυρίων επιβατών το χρόνο.

Poland's ailing airline LotΣτα επόμενα πέντε χρόνια η LOT στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της, διπλασιάζοντας τον αριθμό των επιβατών της σε 10 εκατομμύρια το χρόνο. Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τα έτη 2016-2020, προβλέπεται ο διπλασιασμός του στόλου αεροσκαφών και η επέκταση κατά 60% των δραστηριοτήτων της. Για το έτος 2016, η LOT ανακοίνωσε το άνοιγμα πέντε νέων υπερατλαντικών συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών Ασία-Τόκιο, Σεούλ, Μπανγκόκ και αρκετών ευρωπαϊκών χωρών, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένονται να ανακοινωθούν επιπλέον προορισμοί. Το πρώτο αυτό βήμα δυναμικής ανάπτυξης στην ιστορία της LOT, αποτελεί και το σημαντικότερο για την ανέλιξη της εταιρείας σε ισχυρό αερομεταφορέα της Νέας Ευρώπης.

Γενικός αντιπρόσωπος της LOT στην Ελλάδα είναι η Goldair
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.