Αρχική Βραβεία GOLD HOSPITALITY LEADER Ο ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

GOLD HOSPITALITY LEADER Ο ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Χρυσά βραβεία για τη  Grecotel, την καλύτερη αλυσίδα και brand στην Ελλάδα και τα ξενοδοχεία της

Η Αναπλ. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά απονέμει Gold Award στην κατηγορία Greek Hospitality Leader στον κο Νίκο ΔασκαλαντωνάκηΜια ακόμα διάκριση απονεμήθηκε στον Νίκο Δασκαλαντωνάκη, αναδεικνύοντάς τον ως τον κορυφαίο ηγέτη στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στα πλαίσια των Hospitality Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την ETHOS EVENTS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής ξενοδοχίας και παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά. Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη - Grecotel απέσπασε στα Hospitality Awards 2015, 16 συνολικά χρυσά και ασημένια βραβείαΗ  Grecotel, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel & Resort Brand. Επίσης 6 χρυσά και 8 ασημένια βραβεία απονεμήθηκαν στα ξενοδοχεία του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel σε επιλεγμένες κατηγορίες.
Υπογραμμίζεται ότι, εκτός από την κορυφαία διάκριση στον κο Νίκο Δασκαλαντωνάκη προσωπικά και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία της καλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας που απέσπασε η Grecotel, τα ξενοδοχεία του Ομίλου που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία είναι:

GOLD AWARD
Cape Sounio, Best Landmark Hotel
Caramel, Best Boutique Resort
Mykonos Blu, Best Lifestyle Hotel
Amirandes, Best Excellence In Service Hotel & Resort
Amirandes, Best Beach Resort
Creta Palace, Best Family Resort

SILVER AWARD
Pallas Athena, Best New Hotel
Caramel, Best New Resort
Olympia Oasis, Best All Inclusive Resort
Cape Sounio, Best Hotel & Resort Dining Experience
Amirandes, Best Hotel & Resort Restaurant
Corfu Imperial, Best Hotel & Resort Conference Center
Olympia Riviera Resort, Best Hotel & Resort Spa
Grecotel Privilege Club, Best Hotel & Resort Loyalty Programme

Από τα συνολικά 46 βραβεία ο Όμιλος απέσπασε 16 βραβεία χρυσά και ασημένια. Εκ μέρους του Ομίλου τα βραβεία παρέλαβαν οι κκ. Δασκαλαντωνάκης Νίκος, Μηναδάκης Βασίλης, Μηναδάκης Μιχάλης, Τσίχλης Γιάννης, Πλέτσας Κωνσταντίνος, Δασκαλαντωνάκης Κώστας, Χονδρός Δημήτρης και Καρασούλη Μαίρη.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που παραλαμβάνω το βραβείο αυτό σε μια χρονική συγκυρία με ιδιαίτερη σημασία για μένα αφού φέτος η Grecotel συμπληρώνει 40 χρόνια. Είμαι περήφανος που σε αυτά τα 40 χρόνια προσφέροντας την ιδιαίτερη φιλοξενία της χώρας μας συμβάλλαμε ώστε ο τουρισμός να γίνει ο πιο σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.