Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Accor, μετονομάζεται σε AccorHotels και υιοθετεί μια νέα υπογραφή

Η Accor, μετονομάζεται σε AccorHotels και υιοθετεί μια νέα υπογραφή

Η Accor μετονομάζεται σε AccorHotels με εταιρικό μήνυμα το «Feel Welcome»

accorhotels_feelwelcome_“Ο Όμιλός μας αλλάζει και διακηρύσσει με σαφήνεια την επιθυμία του να φτάσει ακόμα μακρύτερα, ταχύτερα” δηλώνει ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AccorHotels.

“Η  Accor μετατρέπεται σε AccorHotels και περήφανα επαναπροσδιορίζει το ρόλο του Ομίλου ως ένας  πρωτοπόρος ξενοδόχος που δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί και να εκπλήσσει αναφορικά με την ψηφιακή τεχνολογία, παραμένοντας πάντα και πρωτίστως ένας ξενοδόχος. Το μότο μας «Feel Welcome» αποτελεί μια ισχυρή δέσμευση προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και εμπλουτίζει το δεσμό μεταξύ του Ομίλου και των εμπορικών σημάτων του”.

Ένα νέο όνομα
Με το νέο όνομα AccorHotels, ο Όμιλος διατηρεί περήφανα την επιχειρηματική δραστηριότητά του στο χώρο της φιλοξενίας και στοχεύει στην αύξηση της επιρροής και της προβολής του ονόματος AccorHotels, το οποίο αποτελεί τόσο ένα θεσμικό όσο και ένα εμπορικό σήμα, συνδέοντας το  με την ψηφιακή του πλατφόρμα AccorHotels.com. Επιπλέον, ο Όμιλος προτίθεται να τοποθετήσει  τη νέα εταιρική ονομασία στο επίκεντρο του οικοσυστήματος των εμπορικών σημάτων των  ξενοδοχείων.
Προκειμένου να ενισχυθούν οι δεσμοί του εμπορικού σήματος του Ομίλου και των ξενοδοχείων του, η AccorHotels θα ενσωματώνει όλα τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά των εμπορικών σημάτων, προσφέροντάς τους την αξιοπιστία, τη διασφάλιση και την πείρα ενός διεθνούς ηγέτη. Ομοίως, το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων του Ομίλου  θα αντικατοπτρίζεται πάντα στην επικοινωνία της AccorHotels προκειμένου να ενισχυθεί η επικοινωνιακή ταυτότητα του Ομίλου και της ψηφιακής πλατφόρμας του.

Μια νέα υπογραφή: «Feel Welcome»
accorhotels_feelwelcomeΟ Όμιλος διαθέτει επίσης μια νέα απλή, οικουμενική υπογραφή που δίνει έμφαση στην επιθυμία του να ενώσει τους ανθρώπους: «Feel Welcome»
Το «Feel Welcome» συμπυκνώνει τη γενναιοδωρία και την ίδια την έννοια της φιλοξενίας. Είναι μια υπόσχεση που απευθύνεται σε όλα τα κοινά της εταιρίας: τους πελάτες, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες, καθώς τους παρακινεί να αισθανθούν ότι κάποιος τους περιμένει, ότι είναι μοναδικοί και προνομιούχοι.

Μια νέα εταιρική ταυτότητα
Προκειμένου να αντανακλά τους στόχους του Ομίλου, η νέα εταιρική ταυτότητα διαθέτει ένα πιο επιβλητικό εταιρικό λογότυπο με μια ειδική γραμματοσειρά σε βαθύ μπλε, η οποία συνδυάζεται με το σύμβολο του Ομίλου, τη μοναδική, εμβληματική μελί χήνα bernache. Αυτό το αποδημητικό πτηνό αποτελεί το σήμα της μάρκας και της ηλεκτρονικής εφαρμογής και συμβολίζει το ομαδικό πνεύμα, την αποφασιστικότητα και τα ταξίδια.
 
Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AccorHotels δηλώνει: «Σήμερα, ο Όμιλός μας αλλάζει και διακηρύσσει με σαφήνεια την επιθυμία του να φτάσει ακόμα μακρύτερα, ταχύτερα. Η  Accor μετατρέπεται σε AccorHotels και περήφανα επαναπροσδιορίζει το ρόλο του Ομίλου ως ένας  πρωτοπόρος ξενοδόχος που δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί και να εκπλήσσει αναφορικά με την ψηφιακή τεχνολογία, παραμένοντας πάντα και πρωτίστως ένας ξενοδόχος. Το μότο μας «Feel Welcome» αποτελεί μια ισχυρή δέσμευση προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και εμπλουτίζει το δεσμό μεταξύ του Ομίλου και των εμπορικών σημάτων του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.