Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair, προσφορά με χειμερινούς ναύλους που ξεκινούν από μόλις 19.99 €

Ryanair, προσφορά με χειμερινούς ναύλους που ξεκινούν από μόλις 19.99 €

Ryanair-business-plusΗ Ryanair, πρόσθεσε πάνω από 3,000 πτήσεις στο Ευρωπαϊκό της δίκτυο για τις διακοπές Οκτωβρίου, διαθέτοντάς περισσότερες  από 550,000 επιπλέον θέσεις προς πώληση.
 
Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 190 προορισμούς στην Ευρώπη και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα, ολοκαίνουργια εφαρμογή με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες κα ταξιδιώτες αναψυχής.
 
Για να γιορτάσει, η Ryanair λανσάρει χειμερινή προσφορά με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 19.99 €. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com άμεσα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.