Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Celestyal Cruises προσέφερε υποτροφία ενός έτους σε σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού...

H Celestyal Cruises προσέφερε υποτροφία ενός έτους σε σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Σύρου

Η Celestyal Cruises επικροτεί και επιβραβεύει έμπρακτα τη νέα γενιά πλοιάρχων με στόχο την προώθηση της τεχνογνωσίας της ελληνικής κρουαζιέρας

Syros_CelestialΗ Celestyal Cruises, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον κλάδο της κρουαζιέρας και είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί ως αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια, στηρίζει εμπράκτως τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στην κρουαζιέρα.

Με στόχο την ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης αλλά και της εξειδίκευσης στην κρουαζιέρα, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, η εταιρεία επιβράβευσε με χρηματική υποτροφία τον σπουδαστή Ανδρέα Φωτεινιά για τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις του. Παρουσία του καπ. Γεώργιου Κουμπενά, Αντιπρόεδρου επιχειρήσεων, και του Πλοιάρχου του Celestyal Olympia, καπ. Στάθη Ρωμαίο ο σπουδαστής έλαβε δίπλωμα υποτροφίας ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών του για α’ εξάμηνο.

Η υποτροφία αυτή είναι σημαντική γιατί εκτός από τη χρηματική ενίσχυση των σπουδών του ο υπότροφος θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα εκπαιδευτικά ταξίδια αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο της κρουαζιέρας, ενώ δίνεται και η ευκαιρία για μελλοντική ένταξη στο δυναμικό της εταιρείας.

Η Celestyal Cruises στηρίζει εμπράκτως την ελληνική κρουαζιέρα και προσπαθεί να δίνει το έναυσμα και την κινητήριο δύναμη στους νέους για να ασχοληθούν με τον κλάδο, προσφέροντας την εμπειρία και τεχνογνωσία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.